Profeetta Dr. Owuor

Uusi suomenkielinen MESSIAS on Tulossa - Radio!

Tervetuloa kuuntelemaan uutta MESSIAS on Tulossa -Radiota! Lopunajan radiokanava, joka valmistaa Kristuksen morsianta Messiaan loisteliasta tulemusta varten!

Ylistysmusiikkia Kenian Herätyksen keskeltä & väkeviä suomenkielisiä HERRAN Sanomia. Pyhän Hengen täyteistä ohjelmaa vuorokauden ympäri 24/7.

http://mixlr.com/messias-on-tulossa/

JEESUS ON HERRA -RADIO -> KANAVA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

13.7.2020 PROFETIA VAKAVASTA SODASTA ISRAELIN JA IRANIN VÄLILLÄ (2 OSA)

Siunatut ihmiset, heti kun Puhuin kanssanne, silloin HERRA vaivutti minut uneen jälleen, ja tuona hetkenä, kun nukahdin heti, kun olin päättänyt puhumisen kanssanne, silloin hyvin hyvin nopeasti HERRA vaivutti minut uneen jälleen ja nukahdin siinä tuolilla. Hän näytti minulle sodan, joka syttyy Israelin ja Iranin välillä, hyvin vakavan sodan. Näen paljon ohjuksia; ohjuksia ohjuksia ohjuksia edes takaisin, todella totisia ohjuksia, paljon ohjuksia, suurella tulen voimalla. Sitten HERRA Sanoi ääneen: "Ja Israel voitti sodan". 

13.7.2020 PROFETIA TIEDUSTELULENTOKONEEN ISKUSTA & SODASTA TULOSSA ISRAELIN JA IRANIN VÄLILLÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, viimeisten 48 tunnin sisällä HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Näiden viimeisten 48 tunnin aikana, kun HERRA Puhui kanssani, HERRA on Puhunut todella todella tärkeän Sanoman. Numero 1) olen nähnyt ne kaksi petoa Ilmestyskirjan luvusta 13. Uudestaan, olen nähnyt kaksi petoa Ilmestyskirjan luvusta 13. Näin ne uudestaan. HERRA on esitellyt ne uudestaan ja näin niiden vaeltavan ympäriinsä, mennen ympäriinsä. Mutta he kävelevät yhdessä, yhdessä. 

8.7.2020 PROFETIA: HERRA MENEE ETEENPÄIN VÄLITTÄMÄTTÄ YMMÄRTÄVÄTKÖ MODERNIT IHMISET VAI EIVÄT (OSA 2)

Kyllä. Olen täysin samaa mieltä. Se on ihmeellistä. Olen täysin samaa mieltä, mitä Vanhempi Piispa Joan sanoo. Tämä on se Sanoma, jonka HERRA on yrittänyt välittää tälle sukupolvelle. HERRA on tuonut heille Sanoman, että Hän ei välitä heidän mielipiteestään. Kun katsotte sitä tapaa, jolla HERRA toistaa, Hän kävele halki Danielin profetioiden, silloin näette nyt suuremman ymmärryksen. Näette, että HERRA antaa tänä hetkenä suurempia yksityiskohtia. Esimerkiksi pedot. Nyt Hän laittaa heidät tulemaan ja törmäämään yhteen suoraan vieressäni, yhden ja puolen metrin etäisyydellä.

7.7.2020 PROFETIA PEDOSTA ILMESTYSKIRJAN LUVUSTA 13

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään 7.7.2020. Haluan jakaa mitä HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani pitkässä keskustelussa, joka on kestänyt nyt jo kaksi päivää, kulminoituen tähän yöhön tämän päivän keskusteluun. Ensimmäistä kertaa HERRA toi Pedon Ilmestyskirjan luvusta 13 hyvin hyvin lähelle minua. Hän näytti minulle Pedon, jonka näette Ilmestyskirjan luvusta 13, Pedon, joka tulee ulos merestä. Hän on hyvin hyvin valtavan suuri. Tällä kertaa HERRA toi Pedon hyvin lähelle minua, Pedon, jonka näette Ilmestyskirjan luvussa 13.

 

8.7.2020 PROFETIA: HERRA MENEE ETEENPÄIN VÄLITTÄMÄTTÄ YMMÄRTÄVÄTKÖ MODERNIT IHMISET VAI EIVÄT (OSA 1)

HERRA ei piittaa siitä luopumuksesta, jonka näette tänä päivänä. Hän ei tunnut välittävän siitä ymmärtävätkö he. Kun HERRA Puhui kanssani ja tulin luoksenne ja sanoin, että tämä tulee todella ravistelemaan heitä, sanoin näin itsekseni. Olemme armon ajassa ja yhtäkkiä Danielin pelottava ja hirvittävä Peto ilmestyy, joten HERRA kääntyy ympäri ja alkaa puhumaan teille, tälle sukupolvelle käyttäen Danielin profetioita ja peljättäviä näkyjä.

2.7.2020 PROFETIA JUMALAN TUOMION KORONAVIRUS TARTUNTOJEN KIIHTYMISESTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Haluan jakaa kanssanne tämän hyvin tärkeän kommunikaation KAIKKIVALTIAALTA HERRALTA sisältä Taivaasta. Viime yönä oli hyvin pitkä keskustelu, laaja keskustelu, joka HERRA JEHOVALLA oli kanssani koko matkan tähän aamuun saakka. Hän näytti minulle ja puhui kanssani jatkuvasti, kunnes heräsin. Hän puhui kanssani koronaviruksesta, koronaviruksesta, koronaviruksesta, koronaviruksen pandemiasta. Hän näytti, kuinka paljon koronavirus tartutti monia ihmisiä. Yhdessä kohtaa Hän alkoi näyttämään minulle, kuinka ihmiset kaatuivat.

Sivut