PROFETIA HÄLYTYS! 13.5.2017: JUMALAN PUHTAAN VALKOINEN, PELJÄTTÄVÄ KIRKKAUDEN PILVI TULEE PEITTÄMÄÄN HÄNEN PALVELIJANSA TIETYSSÄ KONFERENSSISSA

Nyt, HERRA on Puhunut kanssani liittyen HERRAN vierailuun tänä hetkenä. Ja tämä on hyvin tärkeää aikaa seurakunnan historiassa, koska olemme valmistautumassa MESSIAAN Tulemukseen tänä hetkenä. Ja tiedän, että alkaa olla jo hyvin selvää kaikille ihmisille, että totisesti, MESSIAS on Tulossa. Tästä syystä haluan kertoa ihmisille toisissa kansakunnissa, että suuri, historiallinen Herätys on räjähtänyt tässä maassa. Hyvin, hyvin historiallinen Herätys.

Näemme suuren parannuksenteon. Ihmiset tulevat kaikista uskonnoista takaisin JEESUKSEN luokse ja heidät kastetaan. Ne kristityt, jotka olivat penseitä ja kävelivät synnissä, tekevät nyt parannusta ja tekevät ratkaisun olla vanhurskaita ja käydä kasteella. Joten tämä on hyvin tärkeä aika seurakunnan historiassa. Oi, kuinka toivon, että näkisitte tämän Herätyksen. Tämä on kaikista historiallisin Herätys, joka on kirjoitettuna Raamattuun. Raamattu ainoastaan sanoi, että suurempi tulee olemaan tämän hetken Herätys. Mutta se ei määritellyt meille sen laajuutta, nopeutta, sen syvyyttä, sen intensiteettiä.

Joten HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani paikasta, konferenssista, kokouksesta, johon menen. Ja kun olen tuossa kokouksessa, niin ISÄ JUMALA tulee alas Hänen Kirkkaudessaan. Ja peittää minut kokonaan HERRAN valkoisella Kirkkaudella, jonka näet vierailleen täällä noin viikko sitten. Enemmän kuin viikko sitten, Pyhitystilaisuudessa täällä. Joten on vierailu, ja näen itseni jossakin. Ja kun palvelen ja saarnaan HERRAN edessä ja ihmisten edessä, silloin Hän tulee Kirkkauden peitteen kanssa, sen valkoisen Kirkkauden kanssa, joka peittää minut. Aina päästä ja kaulasta aina alas saakka, kun saarnaan evankeliumia. Ja se on hyvin hämmästyttävä näky katsella. Olen nähnyt sen.

Joten on kokous, jossa HERRA tulee vierailemaan tällä tavalla. Kun Hänen Palvelijansa tulee palvelemaan siellä, Hän tulee peittämään hänet puhtaan valkoisella Kirkkaudella. Ja Kirkkaus liikkuu kuin Pilvinä. Kun HERRAN Palvelija kävelee tiettyyn suuntaan, Kirkkaus, joka peittää hänet, kävelee hänen kanssaan siihen suuntaan ja takaisin. Ja se on todella peljättävä näky nähdä!

Kun HERRA näytti minulle tämän, se on todella shokeeraava, syvää kunnioitusta herättävä ja todella peljättävä näky katsella! Jopa kun näin itseni kävelemässä ja saarnaamassa ja palvelemassa ja se valkoinen JUMALAN Kirkkauden Pilvi. Ja erilaiset Pilvet peittävät minut ja liikkuvat kanssani, liikkuvat kanssani kaikkiin suuntiin. Alhaalta, aina koko matkan erilaisia rykelmiä, rykelmiä kaikkialla ympärilläni, ja ne liikkuvat kanssani. Ja pystyt näkemään, pystyin näkemään pääni siellä ulkona. Ja puhdas, valkoinen Kirkkauden Pilvi liikkui kanssani tähän suuntaan ja liikkui kanssani toiselle puolelle. Se oli shokeeraava näky katsella! Sellainen, jota joku voi katsella ja juosta pakoon. Se on peljättävä näky todistaa!

Tämä on se, josta HERRA on Puhunut kanssani. Vierailu, jonka Hän on tuomassa maailmaan. Ja se jatkuva valmistautumisen prosessi MESSIAAN Tulemusta varten. He, joilla on korvat, valmistautukoot pyhyydessä ja kääntykööt pois synnistä. Ja noudattakoot vanhurskautta MESSIAAN Tulemusta varten. Nämä ovat tämän hetken vierailuja. Tämä on hetki, jolloin HERRA on valinnut vierailla seurakunnassa tällä tasolla ja tällä tavalla.

Ja uudelleen, olen nähnyt itseni, kun saarnaan evankeliumia tietyssä kokouksessa. En tiedä, missä tämä kokous tulee olemaan. Sitten Hän peittää minut Hänen valkoisen, puhtaan Kirkkauden Pilven peitteellään. Alhaalta aina ylös saakka. Ja kun liikun, tuo Pilvi, joka peittää minut, liikkuu kanssani. Ja se on todella, todella syvää kunnioitusta herättävä, se on todella peljättävä näky katsella. Shalom.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 13.5.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)