PROFETIA 6.1.2018: MAANJÄRISTYS & TSUNAMI TULOSSA ISKEMÄÄN ETELÄ-AFRIKKAAN & AUSTRALIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani maanjäristyksestä, joka on tulossa sekä tsunamista. Se on tulossa eteläiselle valtamerelle. Se tulee vaikuttamaan Etelä-Afrikassa ja myös Australiassa. On maanjäristys, joka on tulossa maailmaan ja se tulee vaikuttamaan Etelä-Afrikkaan ja Australiaan. Ja HERRA vei minut läpi Etelä-Afrikkaa ja näytti minulle ne lehdet, joissa on alastomia ihmisiä. Moraalittomuuden, seksuaalisynnin, joka on maassa, sisältäen Australian. Ja siinä paikassa jopa supermarketeissa Hän näytti minulle ne lehdet, jotka esittelevät alastomuutta ja naisia alasti, ja kaikkea sitä, seksuaalista moraalittomuutta.

Sitten seurakunta, seurakunta kieltäytyi vastaanottamasta vanhurskauden. Seurakunta kieltäytyi ottamasta Hänen Sanansaattajansa sanoman, joka Puhuu kanssanne juuri nyt. Tämän takia HERRA nyt päätti vierailla heidän luonaan tuomiossa. Näen maanjäristyksen, joka on tulossa eteläiseen valtamereen. Ja ne rakennukset. Se iskee maahan ja sitten on se tsunami. Näen hissit, jotka ovat täysin vaurioituneita, runneltuja. Joten ihmiset ovat peloissaan mennä niihin hisseihin. Vasaroituina. Rakennukset ovat runneltuja pahalla tavalla. Runneltuja. Näen ihmisten juoksevan, ihmisten siellä meren rannalla. HERRA laittoi minut myös sinne merelle. Juoksin henkeni edestä, he juoksivat. Aallot saapuivat jo. Tsunamin aallot saapuivat ja jotkut ihmiset olivat kaukana, ja tsunamin aallot hukuttivat heidät.

On siis maanjäristys, joka on tulossa iskemään maapallon eteläiselle puoliskolle. Se tulee iskemään Etelä-Afrikkaan, se tulee vaikuttamaan. Ja en tiedä, onko se sama vai seuraava, joka tulee iskemään Australiaan. Joten näihin kahteen kansakuntaan tullaan vaikuttamaan, niihin tullaan iskemään maanjäristyksellä, maanjäristyksillä. Maanjäristyksillä. Ne saattavat olla erillisiä maanjäristyksiä. Mutta olen nähnyt ihmisten juoksevan henkensä edestä. Valtavaa aikaa. Ja HERRA Sanoi, koska he kieltäytyivät tekemästä parannusta, he kieltäytyivät hyväksymästä vanhurskautta, Australia ja Etelä-Afrikka.

Sitten HERRA vei minut kaikkialle Etelä-Afrikkaan ja näytti sen suuren synnin tuossa maassa, Etelä-Afrikassa. On siis yksi maanjäristys, joka on tulossa iskemään Etelä-Afrikkaan, ja toinen tulee iskemään Australiaan. Mutta edeten kohti eteläistä valtamerta. Ja näen tsunamin, ihmisten juoksevan. Etelä-Afrikassa rannoilla, juosten. Ja näen myös Australian, kun Australian episodi saapuu, niin maanjäristys iskee heihin. Ja on paljon, paljon tulvia, tsunamin aaltoja merestä, ja ihmiset hukkuvat. Joten nuo kaksi kansakuntaa tulevat olemaan HERRAN tuomion alla. Ja MESSIAS on tulossa.

Seurakunta oli todella paha ja jumalaton. HERRA näytti minulle seurakunnat noissa kahdessa kansakunnassa, jotka ovat jumalattomia.  Seurakunta Etelä-Afrikassa jopa julkaisi jotain HERRAN Palvelijaa vastaan. Valheellisuutta ja ilkeyttä häntä vastaan, joka Puhuu kanssanne. Sitten HERRA näytti minulle sen sanomalehden. Ja sitten HERRA Sanoi: Tämän takia Hän tulee tuomitsemaan heidät. Ja sitten HERRA iski heihin todella kovaa. Joten MESSIAS on tulossa.

Tämä on aika seista oikeassa asemassa JUMALAN edessä, olla pyhä. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa.

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

(Profetia 6.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)