Profetia 2.8.2015 - OSA 2: PELJÄTTÄVIÄ TAPAHTUMIA TULOSSA MAAILMAAN YLÖSTEMPAUKSEN JÄLKEEN

Nyt, toisessa osassa tätä keskustelua tänä yönä HERRA on jälleen puhunut kanssani lopunajan tapahtumista ja lopulta meidät, Kristuksen seurakunta, tullaan ottamaan pois tältä maapallolta. HERRA vei minut erääseen paikkaan, toimistoon ja sitten HÄN esitteli minulle antikristuksen. HÄN esitteli antikristuksen minulle ja näytti hänet minulle. Näin hänen menevän ympäriinsä, hänet esitettiin leopardina ja sitten näin maapallon ylöstempauksen toisella puolella. Olen siis elänyt ja nähnyt päiviä maapallolla sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Jälleen, HERRA on näyttänyt minulle tärkeimmät pelaajat, jotka ovat osallisina seurakunnan poistumisen jälkeen. Ja HÄN vei minut erääseen paikkaan, jossa antikristus oli ja sitten näin maapallon, elin maapallolla tuona aikakautena sen jälkeen, kun seurakunta oli ylöstemmattu pois tästä maailmasta. Haluan jakaa kanssanne seuraavan: Tässä maailmassa oli hirmuvalta. Oli todella peljättävää ja jopa uutisten katsominen oli luullakseni kiellettyä, koska näin muutaman ihmisen. HÄN vei minut myös Saksaan, HÄN vei minut moneen maahan ja olin Saksassa ja näin hirmuvallan antikristuksen ottaessa vallan tällä maapallolla. Minua hämmästytti, että jopa uutisia jouduttiin katsomaan laittomasti, ihmisten täytyi jopa varastaa ne salaa tai muuten heidät tapettaisiin. Näin joitakin ihmisiä, jotka sanoivat haluavansa nähdä uutiset salaa.

Siellä oli joitain rakennuksia ja sitten HERRA sanoi: katso tuota rakennusta, se on jo merkattu. Joten antikristus tuli ja merkkasi, laittoi merkkinsä, joten tuo rakennus oli merkattu erityisen tyyppisellä merkillä, jonka HERRA on paljastanut minulle, jota en voi paljastaa kenellekään muulle ja jonka hän laittoi tuohon rakennukseen. Hän laittoi merkkinsä useaan rakennukseen, jotta ihmisten niissä rakennuksissa tuli joko lähteä evakkoon tai alistua hänen alaisuuteensa. Joten oli valtava hirmuvalta ja pelko ja ihmisiä oli myös paennut joistakin paikoista, koska siellä missä kävelin, oli täysin autiota. HÄN vei minut eri maihin tuona aikana, Saksa mukaan lukien. Olen nähnyt tapahtumat ylöstempauksen toisella puolella. Olen elänyt toisella puolella. HERRA vei minut viime yönä elämään tässä maailmassa ylöstempauksen jälkeen, sen jälkeen kun seurakunta oli otettu pois. HÄN on myös näyttänyt minulle hänet, joka on tulossa, antikristuksen, joka tulee hallitsemaan tätä maailmaa. Joten, jälleen, näin hänen laittavan merkkinsä rakennuksiin ja sitten ihmiset pakenivat, joitakin tapettiin, oli valtavan järkyttävä aika. Se on kauhistuttava aika nähdä. Elimme pelossa, mutta HÄN lähetti minut suurella voimalla kohtaamaan hänet, enkä voi jakaa kanssanne tapahtumia, joita tapahtui sen jälkeen. Joten tulee olemaan vaikea aika tämän armon aikakauden toisella puolen.

Joten Sanoma, jonka HERRA yrittää vahvista teille on: ota kiinni tästä hetkestä. Jokainen elävä olento ottakoon kiinni tästä hetkestä, oletpa kristitty tai et. Jos et ole kristitty, niin varmista, että vastaanotat HERRAN ja otat kiinni tästä hetkestä. Ymmärrän, että nyt et voi olla edes kristitty, joka jättää pois kuuliaisuuden HERRAN vaatimuksista. Tämä on hetki, josta tulee ottaa kiinni. HERRA käyttää tätä, HÄN puhuu kanssani, jotta voisin julistaa teille, että elämä tämän kulman toisella puolen, elämä tässä maailmassa toisella puolen sen jälkeen, kun ylöstempaus on tapahtunut, on sietämätöntä! Joten ota kiinni tästä hetkestä. Vastaanota JEESUS. Jos olet vastaanottanut JEESUKSEN, niin kävele pyhyydessä, karta seksuaalisyntiä ja seksuaalista himoa, käänny pois valheista, käänny pois tämän maailman evankeliumista, menestysteologian ja rahan evankeliumista: "Kylvä siemen ja kerää ihmeesi". Käänny pois seurakunnista, joissa on eksytystä ja valheita. Keskity JEESUKSEN Ristin ja Veren evankeliumiin, vapautuksen evankeliumiin, evankeliumiin, jolla on voima muuttaa kuolevaisia ihmisiä, siirtää sinut, muuntaa sinut JUMALAN Iankaikkiseen Valtakuntaan, parannuksenteon evankeliumiin, jatkuvaan parannuksentekoon, synnistä pois kääntymiseen.

Olen nähnyt sen toisen puolen sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Ja näin, että maailma oli muuttunut tuon tapahtuman johdosta korjaamattomasti, peruuttamattomasti. Maailma ei ollut enää koskaan ei ikinä sama kuin ennen. Se on antikristuksen pelon valtakausi, hirmuvalta, se on peljättävä valtakausi, ihmiset pelkäävät; näin, että he eivät voi edes katsoa uutisia. HERRA vei minut Saksaan, HÄN laittoi minut sinne kävelemään ja myös moneen muuhun maahan, mutta käytän Saksaa nyt tässä esimerkkinä. Ja näin, että ihmiset elivät pelossa ja näin merkit, joita hän oli laittanut rakennuksiin, hän laittoi merkit rakennuksen ulkopuolelle seiniin. HERRA kertoi minulle, että katso, tuo on hänen merkkinsä ja tuo merkki oli yhtäpitävä hänen kanssaan, kenet HERRA minulle esitteli. HERRA puhui minulle hänestä enemmän kuin kaksi kertaa yhden yön aikana. Tämä myös kertoo sinulle, että aika on lopussa. HÄN puhuu minulle jo ylöstempauksen jälkeisestä ajasta, kun seurakunta on otettu pois.

Tämä on ankara varoitus kansakunnille ympäri maailman: syleile parannuksentekoa, syleile rukoilemista ja paastoa. Ruoka on myrkkyä hengellesi. Siksi näet, että Keniassa johdan massiivista paastoa, kuivapaastoa. Jopa nyt kun puhun, niin olemme kuivapaastossa. Johdan massiivista, en tiedä kuinka monta miljoonaa paastoaa, mutta he kuivapaastoavat samalla tavoin kuin JEESUS paastosi, jotta voisit irrottautua lihastasi ja korottaa HERRAN Henkeä sinussa. Nämä ovat tapoja, joilla voit auttaa itseäsi kristittynä tänä hetkenä, jotta ottaisit kiinni tämän hetken. Olen nähnyt, kun seurakunta otetaan pois ja olen nähnyt maailman sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. HERRA on laittanut minut elämään siellä, on joitakin toimia, joita on otettu siellä, olen ollut mukana siellä. En voi jakaa näitä tässä. Mutta Hän, joka puhuu kanssanne on ollut siellä toisella puolen, Hän on elänyt siellä toisella puolen. Joten tästä tulee ankara varoitus, pasuunan puhallus seurakunnalle: Tehkää parannus ja valmistakaa tie MESSIAAN tulemukselle. Aika on lopussa. Älä huolehdi tapahtumista ylöstempauksen jälkeen, älä ole missään tekemisissä niiden kanssa, koska ne ovat sietämättömiä tapahtumia. Olen nähnyt ne, voin kertoa siitä teille. 24 tuntia sitten HERRA, JUMALA tuli ja puhui kanssani tapahtumista ylöstempauksen jälkeen. Joten käytän tätä kuumaa leipää suoraan JUMALAN Valtaistuimelta taivaasta. Älä odota mitään muuta. Aloita syleilemään parannuksentekoa, paastoten ja leikaten lihan ja seksuaalisen himon irti ja liha, lihan valheet, lihan perversiot ja kaikki se lihan pahuus. Keskity vanhurskauteen. Itseasiassa on palkinto. Parannuksenteossa on palkinto. Vanhurskauden noudattamisessa on palkinto kristittynä. Ristin pelastus, jonka HERRA antoi seurakunnalle, on pyhyyden ja erottautumisen pelastus, erottautumisen tästä maailmasta. Jotta voisit olla pyhempi teilläsi, pyhempi kristinuskossasi, pyhempi elämässäsi. Koska olen nähnyt sen toisen puolen, kun seurakunta on otettu pois. Se ei ole kivaa, se on ilkeää. Silloin on hirmuvalta maan päällä. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Tämä on hän, josta on kirjoitettu: lähetän sanansaattajani ennen Sinua, Sinun edelläsi, ennen Sinun päivääsi, ennen Sinun tulemustasi. Valmistakaa tie KUNINKAAN, MESSIAAN, meidän HERRAMME tulemukselle. AAMEN. SHALOM.

Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa

(suomennos Profetiasta 2.8.2015. Osa 2. HERRAN Profeetta Dr Owuor)

Alkuperäinen lähde: https://www.youtube.com/watch?v=7V3xwmhttNA

Lisätietoa: www.repentandpreparetheway.org & www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)