PROFETIA 28.1.2018: MASSIIVINEN MAANJÄRISTYS TULOSSA ITALIAAN & HERRA KUTSUU KANSAKUNTIA PARANNUKSENTEKOON - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, Raamattu Sanoo Matt 24:7, rakkaat ihmiset, luen Matt. 24:7, Hän Sanoo:

7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä paikoissa paikkojen jälkeen. 

Tämä on Amplified -käännös, Hän Sanoo:

ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani tänään, tänä päivänä. Tänään HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, Taivaan valtava JUMALA, sunnuntaina 28. tammikuuta, 2018, HERRA, Hän toi minut Italian kansakuntaan. Ja kun Hän toi minut Italiaan, silloin Hän näytti minulle sen synnin tilan Italian maassa, katolilaisuuden, helluntaiseurakunta on eksytyksessä, ne väärät profeetat, valheapostolit, väärän evankeliumin, modernismin, moraalittomuuden. On niin paljon moraalittomuutta Italiassa. Ja sitten HERRAN Ääni Puhui Taivaasta, ja Hän käski minua ja sanoi, pyydän, ojenna vasen profeetallinen kätesi ja puhu HERRAN tuomio tämän maan ylle. Ja kun osoitin Italian maata vasemmalla profeetallisella sormellani, niin näin valtavan maanjäristyksen iskevän Italiaan.

Ilmoitan Italian kansakunnalle, että HERRA on Puhunut kanssani Italiasta, ja Hän pyytää nyt Italian kansakuntaa tekemään parannuksen, noudattamaan kansallista parannuksentekoa. Tämä on kutsu parannuksentekoon. HERRA on kutsunut Italian, Italian kansakunnan palaamaan JEESUKSEN luokse, olemaan uudestisyntynyt, ja kääntymään pois siitä katolilaisuudesta ja epäjumalanpalvonnasta, jonka näet siellä. Ja helluntaiseurakunnat: kääntykää pois eksytyksestänne ja valheistanne, vääristä profeetoista, moraalittomuudestanne, naiset ovat alasti, homoseksualismia on seurakunnassa.

HERRA on käskenyt koko Italian kansakuntaa; seurakuntaa ja ihmisiä, jotka eivät ole uudestisyntyneitä, kaikkia tekemään parannuksen ja vastaanottamaan KRISTUKSEN JEESUKSEN HERRANAAN. MESSIAS on tulossa. HERRA pyytää koko Italian kansakuntaa palaamaan HERRAN luokse parannuksenteossa. Näen, että HERRA ohjeisti minua tuomaan tuomion yllenne. Ja näen massiivisen maanjäristyksen tulevan. Ja se näyttää ennemminkin olevan jossain keskellä, en tiedä, miksi näen aivan kuin Italian keski-osaa. Näen monen rakennuksen romahtaneena. Näen jo monen rakennuksen romahtaneena.

Joten on tulossa valtava maanjäristys. Tänään 28. tammikuuta, 2018 annan profetian, että jos Italia ei tee parannusta, niin tulee olemaan massiivinen, historiallinen maanjäristys, joka iskee Italiaan. Näen monen rakennuksen romahtaneena. Näen tämän rakennuksen, jossa on valkoista, se on valkoinen rakennus. En tiedä, onko se toimistorakennus vai asuintalo, mutta se romahti. Se vajosi. Se romahti maahan. Monia rakennuksia tulee romahtamaan maahan. Massiivinen maanjäristys on tulossa Italiaan. Ja tunnen aivan kuin HERRA työntäisi minua, Hän työnsi minut kohti Italian keski-osaa. En tiedä tarkalleen, missä Keski-Italia on, mutta kohti keskusta. Toisin sanoen, ehkä hieman eri paikassa siitä, missä se oli aiemmin. Mutta massiivinen maanjäristys on tulossa Italiaan, rakkaat ihmiset.

Joten MESSIAS on tulossa! nämä ovat niitä päiviä, kun HERRA ravistelee kansakuntia, HERRA Ohjeistaa parannuksentekoa, Hän puhdistaa palvontaa halki maailman. Hän puhdistaa pois epäpuhtauden, synnin seurakunnan elämästä, uskovien elämästä. Olen Puhunut, että tulee olemaan historiallinen maanjäristys, joka tulee iskemään Italiaan, jos italialaiset eivät tee parannusta. Jos he eivät tee parannusta. On käsky Italialle tehdä nyt parannus.

HERRAN Ääni on nyt Italian kansakunnan yllä. Ja HERRA on Ohjeistanut ja käskenyt Italiaa tekemään parannuksen ja palaamaan takaisin vanhurskauteen, palaamaan takaisin pyhyyteen. Aika on lopussa, olen nähnyt MESSIAAN tulevan. ISÄ Taivaassa on lähettänyt minut valmistamaan maailman kansakunnat MESSIAAN tulemusta varten. Joten tulee olemaan massiivinen maanjäristys, joka tulee iskemään Eurooppaan. Ja se tulee iskemään Italiaan. Olen nähnyt sen, menen jonnekin keski-osaan, keski-osaan, hieman poispäin siitä edellisestä, Keski-Italiassa. Kuitenkin, tulee olemaan maanjäristys, missä ikinä se tuleekaan olemaan, se tulee iskemään Italiaan. Se on massiivinen maanjäristys ja rakennukset tulevat romahtamaan. Ja se tulee olemaan sen kaltainen pelon ja kauhun aika tuossa maassa. Joten HERRA määrää parannuksenteon Italiassa.

He, joilla on korvat, kuulkoot HERRAN Ääntä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois maailmaan tavoista. Seurakuntaa on varoitettu. Olen varoittanut seurakuntaa Amerikan Yhdysvalloissa kääntymään pois siitä eksytyksestä ja alkamaan nyt etsimään JUMALAA, ja kutsumaan kansallisen parannuksenteon Usassa. Seurakunta Kanadassa, seurakunta Meksikossa, seurakunta Keski-Amerikassa, seurakunta Etelä-Amerikassa, Brasiliassa, El Salvadorissa, Ecuadorissa, kaikissa niissä maissa, Argentiinassa, Chilessä siellä linjassa, Perussa. HERRA pyytää parannuksentekoa. Ja olen nähnyt itseni myös; tänään näin itseni saapuvan Puerto Ricoon.

Tämä on siis valtava aika, kun HERRA kutsuu kansakuntia tekemään parannuksen. Tulee olemaan valtava maanjäristys, joka iskee Italiaan. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE tie, olkaa pyhät, kääntykää pois seksuaalisesta himosta, naisten himoitsemisesta silmillänne, kääntykää pois seksuaalisesta moraalittomuudesta, pornografiasta, homoseksuaalisuudesta, lesbianismista, LGBT, niin kutsutusta homoparaatista. Kääntykää pois eksytyksestä seurakunnassa. Seurakunta on tehnyt suuren karhunpalveluksen HERRALLE.

Tämä on nyt se hetki, kun HERRA kutsuu seurakuntaa nyt palaamaan takaisin puhtauteen ja vanhurskauteen, ja pyhyyteen, ja sillä tavoin valmistamaan Tien uskovaisten sydämissä MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Ettekö te voi nähdä? Ettekö te voi itse nähdä, että aika on muuttunut. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Olen varoittanut kaikkia Afrikan kansakuntia tekemään parannuksen, Aasiaa tekemään parannuksen, Australiaa tekemään parannuksen, Uutta-Seelantia, saaria, kaikkia tekemään parannuksen, Eurooppaa. MESSIAS on tulossa! Maanjäristys on tulossa Italiaan, peljättävä maanjäristys, rakkaat ihmiset. Shalom.

(Profetia 28.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)