PROFETIA 1.6.2017: SUPERHISTORIALLINEN PARANTUMISVOITELU LASKEUTUU TULEVAAN KOKOUKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani. Tänä päivänä HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, ja Hän Puhui kanssani Kokouksesta, joka on tulossa. Ja Hän Puhuu minulle aikana, kun olen lähdössä Suomeen, Helsinkiin, suureen kokoukseen. Ja tuossa Kokouksessa kävelen Parantumiskokoukseen. Ja kun HERRA tuo minut tuohon Parantumiskokoukseen, voin nähdä, että tuo kokouspaikka on nouseva. Luulen, että ihmiset istuvat nousevassa järjestyksessä. Jotkut ihmiset istuvat ylhäällä. Siellä kokouspaikassa on nouseva istumajärjestys. Ihmisiä istuu ylhäällä siellä ja toiset ovat alhaalla. Se menee alas ja toiset ovat ylhäällä. Joten se on nouseva järjestys. Se on kokous, jossa on istumajärjestys niin, että JUMALAN Mies tulee olemaan alhaalla, ja siellä ihmiset istuvat nousevassa järjestyksessä, nousevassa järjestyksessä. Näen ihmiset nousevassa järjestyksessä. Jotkut ovat ylhäällä siellä.

Ja sitten HERRA JEHOVA saa Hänen Palvelijansa kävelemään lähemmäs ihmisiä, jotka ovat sairaita. Heitä, jotka ovat rampoja, sokeita, kuuroja, mykkiä. Ja kun kävelen, näen varjoni. Ja kun varjoni koskettaa ihmisiä, silloin historiallinen parantumisvoitelu, jota en olen koskaan nähnyt, laskeutuu Kokoukseen, iskee Kokoukseen tällä tavoin.

Haluan toistaa tämän, että on Kokous, johon HERRA JEHOVA on lähettämässä minut. Ja tänä aikana HERRA Puhuu kanssani, kun olemme juuri lähdössä Helsinkiin, Suomeen, siihen suureen kahden päivän kansalliseen Konferenssiin Helsingissä, Pastorikonferenssiin. Ja sitten on se viimeisen päivän suuri Parantumiskokous Helsingissä. Ja tiedän, että minulla on heti perään toinen Kokous tulossa, joko Mosambikissa ja vihdoin Australiassa, Perthissä, Australiassa ja Melbournessa. Ja sitten sen jälkeen toinen Kokous joissakin Etelä-Korean kaupungeissa.

Joten tällaisella matkasuunnitelmalla, HERRA Puhuu minulle juuri nyt Kokouksesta ja olen menossa Kokoukseen. Ja kun olen menossa tähän kokoukseen. En tiedä, onko tämä se Kokous, joka on tulossa Helsinkiin, Suomeen. Mutta näen, että on Kokouspaikka ja astun sisälle Parantumiskokoukseen. Joten HERRA JEHOVA tuo minut tuohon Kokoukseen. Ja näen, että siellä, missä Hänen Palvelijansa seisoo, on se alempana oleva alue. Ja ihmiset istuvat nousevassa järjestyksessä, nousevassa järjestyksessä. Näen ihmisiä ylhäällä siellä. Aina alas saakka, aina ylös asti, ihmiset istuvat siellä ylhäällä tuossa kokouspaikassa tuona päivänä. Ja se on suuri Parantumiskokous, joten se on täynnä ihmisiä. Tämä näyttää minulle enemmänkin siltä Kokoukselta, joka on tulossa Suomeen. Kun HERRA tuo minut tuohon Kokoukseen, se on täynnä ihmisiä istumassa nousevassa järjestyksessä, tuolit menevät ylös saakka. Näen ihmisiä siellä ylhäällä. Se malli on hieman ympyrän muotoinen, melkein kuin amfiteatteri, mutta ei kuitenkaan sellainen.

Ja kun HERRA JEHOVA tuo minut tuohon Kokoukseen, Israelin Väkevä JUMALA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA HAMELEK, Kuningas, JEHOVA MISPATH, Tuomari, HASOPHET, kun Hän tuo minut tuohon Kokoukseen, niin näen paljon sairaita ihmisiä. Jotkut niistä ovat rampoja, kuuroja, sokeita, mykkiä, joka puolella tätä Kokousta; se on Parantumiskokous. Ja sitten yhtäkkiä, HERRA ohjeistaa minua Äänellään kävelemään niitä ihmisiä kohden, jotka ovat sairaita. Ja sitten näen varjoni, silloin näen varjoni. Joten kun kävelen tällä tavoin ja kun varjoni alkaa koskettaa noihin ihmisiin, silloin historiallinen Parantumisvoitelu, jollaista en ole koskaan nähnyt siitä saakka, kun HERRA lähetti minut, iskee tuohon Kokoukseen, historiallisin koskaan. Se shokeeraa minua hyvin paljon.

Ja yhtäkkiä kaikki rammat alkavat nousta pyörätuoleista, pyörätuolit ovat nostettuina ylös. Ja kun liikuin, muistan, että liikuin ja varjoni koskettaa heitä edessäpäin, ja kun katson ylös, sanoin: Katsokaa, mitä tapahtuu tuolla! Kun ojensin käteni tällä tavoin, massiivinen voima kosketti ihmisiä ylhäällä siellä. Ja näen pyörätuoleja nostettuina ilmaan, rampojen kävelevän, monia kuuroja, monia sokeita käveli sisään virrassa. Näen joidenkin heistä pukeutuneen aivan kuin univormuihin, yhtenäisiin asuihin. En tiedä, ovatko he kuurojen tai sokeiden koulusta. Joten, mietin, että onko tämä kokous Suomessa vai tapahtuuko se jossain Mosambikissa tai Australiassa.

Sillä näen ihmisiä univormuissa, he ovat pukeutuneet univormuihin. He ovat aivan kuin sokeiden koulusta, sillä he nostavat ylös sokeiden valkoiset kepit minua kohti. Ja he ovat parantuneet ja on suuri tilanne, iso kaaos, joka kehittyy siellä. Minä toivon, että tämä on Suomi, Helsinki, jonne olen menossa. Näen heidät aivan kuin univormuissa. Tämä on ehkä Suomi, Helsinki. Historiallisin Parantumisvoitelu, jota olen koskaan nähnyt. Tiedän, että se, mitä tapahtui Nakurussa, oli historiallista ja se, mitä tapahtui Namibiassa hiljattain, oli historiallista, mutta tämä on nyt Superhistoriallista. Sillä kaikki alkaa riistäytymään valloilleen, kun varjoni alkaa koskettaa ihmisiä.

Ja sitten rammat nousivat ylös, pyörätuoleja, kaaos, sokeita silmiä. Ja jatkoin sanomaan: katsokaa tuota, katsokaa tuota, katsokaa tuota! Katsokaa rampoja, katsokaa sokeita! Katsokaa heitä! Kuurot kuulivat; se oli hyvin kaoottinen hetki. Se oli kaikista historiallisin Parantumisvoitelu, jonka olen koskaan nähnyt, siitä saakka, kun HERRA lähetti minut. Se, mitä tapahtui Nakurussa, Menengain kentällä oli absoluuttisen historiallista, mutta tämä shokeerasi minua, koska en ole koskaan nähnyt tämän tason Parantumisvoitelua iskevän kokoukseen. Ja olemme menossa Suomeen muutaman päivän päästä.

Uudelleen, HERRA JEHOVA, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ROHI, JEHOVA ORI, Hän lähettää minut tähän paikkaan ja siellä on Parantumiskokous. Tämä näyttää Suomelta, sillä näen, siellä, minne HERRA laittaa minut, on se alin kohta ja se on enemmän kuin amfiteatteri. Sillä ihmiset istuvat nousevassa järjestyksessä aina ylös saakka, näen ihmisten istuvan ylhäällä siellä. Alhaalta ylös saakka, he istuvat siellä. Se oli Parantumiskokous. Ja kun HERRA tuo minut tuohon Parantumiskokoukseen, silloin HERRAN Ääni ohjeistaa minua kävelemään sairaiden ohitse, jotta varjoni voi koskea heihin.

Ja muistan, että sama asia tapahtui juuri Windhoekissa, Namibiassa viime viikolla, kun kävelin ihmisten ohitse, joilla oli syöpiä ja varjoni koski heihin, niin suuret syöpäkasvaimet hävisivät kaikkialta heidän kehostaan ja rinnastaan siellä. Mutta tällä kertaa, kun HERRA ohjeistaa, käskee minua ja lähettää minut kävelemään sairaita kohti. He, jotka olivat alhaalla, minun oikealla puolellani tuossa kokouksessa, kun kävelen heitä kohden, niin pystyn näkemään varjoni, tässä suuressa tilanteessa ja vierailussa HERRAN, ISÄN kanssa. Ja kun varjoni alkaa koskettaa heitä yhtä toisensa jälkeen, silloin historiallinen parantumisvoitelu, jonka kaltaista on koskaan tapahtunut maailmassa, iskee tuohon paikkaan.

Tiedän, että Nakuru, Menegai, oli todella historiallinen, jossa en voinut edes ottaa kaikkia todistuksia vastaan. Yhdessä kohtaa minun tuli vastaanottaa samaan aikaa kolme sokeaa ja kävellä heidän kaikkien kanssa, neljä sokeaa samaan aikaan. Se oli absoluuttisen kaoottista. Mutta tämä tässä oli hyvin hämmästyttävää, tämä tässä.

Sitten näin rampojen ja sokeiden ja kuurojen ja mykkien ja halvaantuneiden ja ontuvien. Ja sitten, kun käänsin silmäni ylös, näin heidät, jotka olivat ylhäällä, ylemmillä istuimilla, ylemmässä kerroksessa. Näin. Joten kun käännyin heitä kohden, sanoin: Katsokaa tuonne! Kun ojensin käteni, silloin voima, JUMALAN Kirkkaus kosketti heitä ja lakosi heidät. Se lakosi melko suuren joukon ihmisiä siellä ylhäällä. Sitten, kun Hän oli koskettanut heitä, näin pyörätuolin. Itseasiassa näen pyörätuolin, jossa on pyöreät pyörät, ne ovat pehmeät pyöreät pyörät. Pyörätuolin, ja nuo pyörät näyttävät ennemminkin rusehtavilta. Ja sitten näen pyörätuolien nousevan ylös, kun rammat ovat nyt nousseet ylös ja kävelevät.

Ja kaikki on hyvin kaoottista. Sillä näen monia sokeiden keppejä, sokeiden valkoisia keppejä. Näen, on valtavaa, kun kuurot. Näen joitakin ihmisiä tällä puolella. En tiedä, ovatko he seurakunnan palvelijoita. Ehkä tämä on Suomi ja nämä ovat seurakunnan palvelijoita. Mutta näen heidän tulevan keppien kanssa, keppien kanssa. On historiallinen HERRAN vierailu, joka on tulossa maailmaan.

HERRA on lähettämässä minua tällaisena aikana Suomeen, Helsinkiin. Ja tiedän, että olimme suunnitelleet menevämme, olin suunnitellut meneväni myös Jyväskylään, joka on todella kauimmaisimpana, mutta me emme pääse tulemaan Jyväskylään. Joten on suuri Kokous, joka tulee tapahtumaan Helsingissä. Olemme päättäneet yhdistää nämä kaksi Kokousta Helsinkiin. On suuri vierailu, joka on tulossa Kokouspaikkaan. Olen nähnyt tuon Kokouksen. Olen nähnyt tuon HERRAN JEHOVAN vierailun. On historiallinen vierailu, joka tapahtuu.

HERRA vie minut Kokouspaikkaan, ja tuossa Kokouksessa pystyn näkemään, että kun tulin laskeutuen alas ja sitten saavuin sinne, missä seisoin, alhaisimmassa kohdassa tuossa Kokouspaikassa. Se näyttää ennemminkin kuin amfiteatterilta, sillä näen ihmisten istuvan nousevassa järjestyksessä. Se oli suuri Parantumiskokous, sillä ihmiset olivat tulleet. Ja sitten tuossa paikassa, HERRA JEHOVA Äänellään ohjeistaa minua kävelemään sairaiden ja rampojen ohitse. Siellä oli pyörätuoleja; monet heistä istuivat siellä alhaalla pyörätuoleissaan. Kulkemaan heidän ohitseen. Ja sitten, kun aloin kulkea heidän ohitseen, pystyin näkemään varjoni. Näen varjoni koskettavan heitä. Kun varjoni alkoi koskettaa jokaista heistä, silloin historiallinen Parantumisvoitelu iski tuohon Kokoukseen; iski siihen. Tämä hämmästytti minua todella paljon! Sillä kaikkialla oli rampoja ja sokeita ja kuuroja ja mykkiä. Kaikki räjähti irti; se oli todella kaoottista!

Ja sitten kun käännyin, katsoin ihmisiä, jotka olivat siellä ylhäällä ja ojensin käteni ja sanoin: Katsokaa tuota! Silloin historiallinen Kirkkaus lähti kädestäni ja lakosi ihmisiä siellä ylhäällä. Se oli valtavaa! Sen jälkeen näin pyörätuolin nostettavan ylös siellä, rampojen kävelevän; se oli todella kaoottista sillä puolella. Ja kaikkialla. Sokeita, kuuroja ja mykkiä. Jatkoin sanomaan, katsokaa tuota, katsokaa tuota! Katsokaa tähän suuntaan! Katsokaa tähän suuntaan! Katsokaa tähän suuntaan! Katsokaa, mitä tuolla ylhäällä tapahtuu!

Joten suuri HERRAN vierailu on tulossa maailmaan. Ja HERRA lähettää minut tähän paikkaan. Ja mistä syystä HERRA lähettää tämän kaltaisen historiallisen vierailun tänä hetkenä? Historiallisen parantumisvoitelun tänä ajankohtana? Sanoin hyvin selvästi, että palasimme juuri takaisin Windhoekista, Namibiasta, jossa rampa lapsi nousi ylös ja lähti kävelemään. Rampa nainen nousi ylös ja lähti kävelemään. Se oli valtava asia. Ja HERRA salli minun kävellä, ja minun varjoni kosketti heitä, joilla oli suuria kasvaimia ja kyhmyjä, jotka haihtuivat todella historiallisella, shokeeraavalla tavalla.

Nyt, miksi tämä tapahtuu maailmalle? HERRA JEHOVA, Hän on näyttänyt minulle MESSIAAN Loisteliaan Tulemuksen. Hän on Puhunut minulle JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Loisteliaasta Tulemuksesta, KRISTUKSEN paluusta. Ja tiedän, että kaikki te, jotka olette kuulolla (Jeesus on Herra) Radiossa maailmanlaajuisesti; näen monia, monia kaupunkeja aina itse Suomesta asti, koko matkan Australiaan, Afrikan halki, USA:han. Näen paljon, paljon, paljon kaupunkeja; koko maailman kuulolla. Koko matkan Uudesta-Seelannista, Etelä-Koreasta, Etelä-Amerikasta, kaikkialla. Nyt on yleistä tietoa koko maailmalle, että kun katselet tämän maailman tapahtumia, alat ymmärtää, että me emme ole koskaan olleet tällä tiellä ennen.

Ja tässä kontekstissa HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani MESSIAAN Loisteliaasta Tulemuksesta. Ja HERRA ohjeistaa käyttäen tätä väkevää, historiallista, valtavaa vierailua, kaikista loisteliaimman Kirkasta vierailua, jonka olen koskaan nähnyt. Hän käyttää tätä ohjeistamaan valmiina olemista seurakunnassa. Hän pyytää seurakuntaa valmistautumaan ja palamaan takaisin vanhurskauteen. Jotta ihmiset palaisivat pyhyyteen. Jotta seksuaalisynti loppuisi seurakunnassa, valheellisuuden synti ja valheet, perversio, moraalittomuus, naisten pukeutuminen, jonka näet noissa maissa; alastomuus. Jopa myös täällä Keniassa. Alastomuus, joskus myös jopa seurakunnassa. Väärät profeetat ja valheapostolit.

HERRA pyytää ja käskee kansakuntia nyt parannuksentekoon. Hän pyytää kaikkia parannuksentekoon pyytäen heitä palaamaan takaisin parannuksentekoon ja elämään pyhempää elämää. Sillä MESSIAAN Tulemus on tullut lähemmäs, HERRAN Tulemus on aivan käsillä.

Uudelleen, olen nähnyt itseni, tänään HERRA vei minut erääseen paikkaan ja luulen, että tämä on se Parantumiskokous Helsingissä, Suomessa. Sillä tämä on se seuraava missio, jolle olemme menossa muutamien päivien päästä. Ja kun HERRA tuo minut tuohon Parantumiskokouksen paikkaan, näen aivan kuin amfiteatterin. Viime kerralla, kun pidin parantumiskokouksen Helsingissä, se oli samankaltainen Kokouspaikka, jossa ihmiset istuivat nousevassa järjestyksessä. Nousevassa järjestyksessä, nousevassa järjestyksessä.

Ja sitten, kun HERRA tuo minut tuohon kokouspaikkaan, niin todella monia ihmisiä parantui, he olivat parantumisen tarpeessa. He olivat olleet koettelemuksissa. Heillä oli ollut valtavia kipuja. Pystyin näkemään ne rammat, sokeat. Siellä oli monia rampoja, rammat istuivat myös heidän pyörätuoleissaan. Kuurot, mykät, monia sairauksia; syöpiä, kasvaimia, nimeä vain. Diabetes, munuaisvaivat, sydänsairaudet, mykät. Ja silloin HERRA, Hän ohjeistaa minua, Hän käskee minua itseasiassa kulkemaan niiden ihmisten ohitse, jotta minun varjoni voisi koskettaa heitä. Joten, kun alan kävellä heidän ohitseen, pystyn näkemään varjoni. Ja kun varjoni alkaa koskettaa heitä, silloin historiallinen parantumisvoitelu iskee tuohon Kokoukseen. Ja kun tuo historiallinen parantumisvoitelu iskee tuohon Kokoukseen, niin yhtäkkiä, kaikki tulee kaoottiseksi. Näen sokeiden silmien avautuvan täällä, rammat nousevat ylös ja lähtevät kävelemään. Näen pyörätuoleja nostettavan ylös. Näen sokeiden keppejä; monia sokeiden keppejä nostettavan ylös.

Ja kun katsoin heitä kohti, jotka istuivat tuon istumajärjestelyn yläkerroksessa, kun ojensin käteni, sanoin: Katsokaa tuonne! Katsokaa tuota nyt! Ojensin käteni, silloin massiivinen Kirkkauden voima lähti vasemmasta profeetallisesta kädestäni. Ja se lakosi heidät siellä. Se oli suuri kosketus. Ja sen jälkeen näin nyt pyörätuolien nostettavan ilmaan ja rampojen kävelevän tuolla puolella. Ja kaikki oli absoluuttisen kaoottista.

On massiivinen parantumisvoitelu, massiivinen vierailu, joka on tulossa vierailemaan seurakunnassa. KRSITUKSEN seurakunnan täytyy valmistautua tähän vierailuun maailmanlaajuisesti. Sillä juuri nyt, kun HERRA lähettää minut Suomeen, tämä on se, mitä HERRA on Puhunut. Tulee olemaan massiivinen JEHOVAN vierailu, joka tulee tapahtumaan tuossa Parantumiskokouksessa, joka on tulossa. Ja monet rammat tulevat kävelemään, monet sokeat tulevat näkemään, monet kuurot tulevat kuulemaan. Se oli kaoottista. En pystynyt vastaanottamaan parantumistodistuksia. Se oli sanoinkuvaamaton hetki todistaa!

MESSIAS on tulossa! HERRA pyytää kansakuntia tekemään parannuksen ja palaamaan takaisin vanhurskauteen. Tämä on ajankohta, jolloin HERRA kutsuu kansakuntia noudattamaan pyhää kokoontumista ja tekemään parannusta HERRAN edessä. Kääntymään pois menestysteologian evankeliumista, joka tuli paholaiselta, evankeliumista, jossa ei ole minkäänlaista vapauttamisen voimaa, evankeliumista, joka sanoo, että voit lahjoa JUMALAN tietyllä hinnalla ja päästä eroon pyhyydestä. Muistakaa, jos JEHOVASSA on mitään, mikä ei muutu ikuisuuksien ikuisuuksista ikuisuuksien ikuisuuteen, se on JUMALAN, Israelin JUMALAN Pyhyys. Joten HERRA on ohjeistanut kansakuntia tekemään parannuksen ja valmistautumaan MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. He, joilla on korvat, kuulkoot, Pyhän Hengen Ääntä.

Tämä on hän, josta on kirjoituksissa kirjoitettu: Katso, lähetän enkelin Sinun edelläsi valmistamaan Sinun tiesi. Ja johdattamaan sinut Lupaukseen. Mutta älä kapinoi häntä vastaan. Älä tuo pahuuttasi häntä vastaan. Älä tuo sinun korruptiotasi hänen luokseen. Sillä Hän ei tule antamaan sitä sinulle anteeksi. Sillä olen asettanut Häneen minun Nimeni ja minun Henkeni. MESSIAS on Tulossa! Shalom.

(Suomennos Profetiasta 1.6.2017. Profeetta Dr. Owuor)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)