PROFETIA 10.6.2017: VALTAVAN SUURI HERÄTYS TULOSSA SYTTYMÄÄN SUOMESSA

 

JEHOVA EL OLAM, HERRA JUMALA Kaikkivaltias, JEHOVA EL GIBBOR, HERRA minun Pelastajani, Vapahtajani ja Mestarini, JEHOVA EL ELYON, JEHOVA EL ROHI, JEHOVA EL HOSEINU, JEHOVA ELOHEEKA, Israelin JUMALA, Taivaan Luoja. Hän, joka loi kaikki tähdet ja maailmankaikkeuden. Ja Hän loi ihmisen. Ja Hän salli ihmisen palvoa Häntä. JEHOVA JIREH, JEHOVA GO'EL, Hän on Puhunut jälleen kanssani siitä valtavan suuresta Herätyksestä, joka on tulossa Helsinkiin, Suomeen.

Näyttää, että HERRA on päättänyt räjäyttää suuren Herätyksen Euroopassa, Suomessa. Sillä tämä on ollut loputon, jatkuva keskustelu, koskien sitä suurta Herätystä Suomessa. Voin nähdä, että Taivaallinen Edustusto, Taivaallinen Lähetystö, on nyt kokonaan keskittynyt Suomeen. Se keskustelu ISÄ JUMALAN, minun HERRANI Valtaistuimen luona on nyt jo joitakin päiviä keskittynyt Suomeen. Keskittynyt Helsinkiin, Suomeen, Suomeen ja Suomeen. Joten näyttää, että Taivaasta on juuri nyt kohdistettu suuri rakkauden luonteenlaatu Suomen kansakuntaa kohtaan, HERRAN JEHOVAN, kaikkien kansakuntien Luojan, toimesta. Ja tällä hetkellä näyttää, että HERRA on nyt päättänyt, siitä tavasta päätellen keskusteluissa kanssani, sytyttää historiallisen Herätyksen Suomen maassa.

Joten viime yönä HERRA jälleen Puhui kanssani Suomesta. Hän vei minut Suomeen. Ja Hän näytti minulle sen valtavan suuren, historiallisen Parantumiskokouksen. Sen suuren, valtavan, historiallisen Parantumisvoitelun, joka tulee iskemään alas. Joka tulee iskemään alas Suomeen, Helsinkiin, kun Hän tuo Hänen Palvelijansa. En tiedä, miksi Hän näyttää minulle myös katolta tämän. Ja jopa autosta näin viime kerralla. Joten näyttää, että nyt tulee olemaan suuri vierailu.

JEHOVA on nyt keskittynyt vierailemaan Suomessa. Täytyy olla jotakin hyvin erityistä suomalaisissa, heidän sydämiensä asenteessa JEHOVA JUMALAA, HERRAA kohtaan. Ja että Hän on valinnut tässä hetkessä Hänen armossaan ja äärettömässä, salatussa ja kätketyssä viisaudessaan Taivaan Yläsaleissa, Hän on nyt avannut ja paljastanut tämän rakkauden luonteenlaadun, jonka Hän on tallettanut suomalaisten ihmisten sydämiin. Rakkauden JEESUKSEEN, rakkauden Herätykseen, rakkauden vanhurskauteen ja Pyhyyteen. Jotta Hän voi rakastaa heitä ja kutsua heidät ymmärtämään tämän ajan, että MESSIAS on Tulossa.

Joten uudelleen, me näemme jo, jopa sen tavan kautta, miten Hän toimii juuri nyt. Viime kerralla, viime lauantaina, kun HERRA johdatti minut pitämään Parantumiskokouksen talostani täällä, niin rampa nousee seisomaan ja kävelee Suomessa. Tämä on nyt tuorein uutinen! Se on kaikkialla sosiaalisessa mediassa. Tämä on se kehityssuunta. Kaikki ovat suuressa hämmästyksessä. Uskovat ja ei uskovat sanovat, että he ovat matkalla kohti Helsinkiä.

Näyttää siis, että HERRA JEHOVA on päättänyt, että tämä on se hetki sytyttää valtavan suuri Herätys Euroopassa. Mutta tehdä sen Suomesta käsin, tehdä Suomesta tuon Herätyksen keskipiste. Olen todella nöyrällä mielellä ja siunattu, että HERRA on muistanut muita kansakuntia nyt.

Joten eilen, viime yönä, Hän jälleen vei minut Suomeen, Helsinkiin. Ja näytti minulle tämän historiallisen, uskomattoman Parantumisvoitelun, joka tulee, kun Hänen Palvelijansa astuu tuohon maahan. Ja ihmiset tulevat parantumaan. Ja se tulee olemaan suuri virkistyksen aika, ilo, Herätys, HERRAN vierailu Hänen Kirkkaudessaan vieraillen suomalaisten ihmisten luona. HERRAN vierailu Hänen voimassaan, rakkaudessaan ja armossaan.

Joten HERRA on päättänyt nyt nopeuttaa, jouduttaa, kiihdyttää Tien valmistamisen prosessia MESSIAAN Tulemusta varten Euroopassa. Ja Hän näyttää valinneen Suomen todella tärkeänä paikkana, jossa Hän tulee lanseeraamaan paljon Herätystä Euroopassa. Jos he saavat tästä hyvin kiinni, ja tiedän, että he saavat. Mutta on suuri Herätys tulossa Suomeen tänä hetkenä. Ja sitten HERRA puhuu minulle myös seurakunnasta siellä; järjestäjistä ja heidän järjestelyistään siellä. Jotakin todella ihanaa, todella ihanaa tulee tapahtumaan heille, järjestäjille siellä. Jotakin hyvin, hyvin ihmeellistä. HERRA on järjestänyt jotakin hyvin erityistä heille. En voi jakaa sitä tässä. Mutta jotakin todella ihanaa tulee tapahtumaan heille, kaiken tämän järjestäjille.

Joten tulee olemaan todella kaunis ja ihmeellinen ja Siunattu aika meille jälleen istua vanhurskauden Opetusten alla, kuunnella HERRAN Oraakkeleja, koskien Hänen pyhyyden asetuksiaan, koskien MESSIAAN, meidän Kuninkaamme, Lunastajamme ja Pelastajamme Tulemusta. JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, JEHOVA MISQUABBI, HERRA minun korkein Tornini, JEHOVA MEPHALTI, HERRA minun Vapahtajani, JEHOVA MACHSI, HERRA minun Turvapaikkani, Hän on tulossa vierailemaan Euroopassa. Ja Hän on valinnut vierailla Suomessa todella historiallisella tavalla tänä hetkenä. Ja tämä on periksiantamaton keskustelu, tämä on päättymätön keskustelu. En tiedä, kuinka mones kerta nyt; olen menettänyt luvun siitä, kuinka mones kerta. Puhuuko Hän seitsemättä kertaa Helsingistä tai viidettä. En tiedä.

Mutta tiedän vain, että tulee olemaan valtava, historiallinen HERRAN vierailu heti, kun Hän tuo Hänen Palvelijansa Suomen maahan. Ja hekin pystyvät nyt kantamaan tätä vaalittua Lopunajan Herätystä, jolla on Iankaikkinen arvo. HERRA Siunatkoon kansakuntia, jotka ovat kuulolla. Huuda sinäkin kansakuntasi puolesta. Tämä on hetki, jolloin HERRA vierailee kansakunnissa. Hän on lähettänyt Orjan. Hän on lähettänyt Hänen Orjansa, jolla on lapio hänen kädessään. Ja tällä Orjalla on lapio ja Hän peittää kaikki kuopat, Hän tasoittaa kukkulat ja vuoret. Hän maalaa kaikki reunakiveykset. Hän valmistaa tien, sillä MESSIAS on Tulossa, Kuningas on Tulossa. Ja jos MESSIAS löytää tien Suomessa, Hän tulee kulkemaan sieltä.

Joten tämä on ajankohta, jolloin kansakunnissa vieraillaan. Kansakunnat nyt tietoisesti ja tarkoituksellisesti uudelleen ryhmittyvät ja palkkaavat itsensä yhtä harkittua tarkoitusta varten; valmistamaan pyhä Tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Joten voit huutaa maasi puolesta. Ja HERRA on tarpeeksi Uskollinen. HERRA tulee aina vastaamaan joka-ikiselle kaipaavalle sydämelle, joka kaipaa vanhurskautta, kaipaa pyhyyttä, kaipaa oikein seisomista HERRAN edessä. Joten näen massiivisen vierailun tulevan Suomeen! Tämä on kaunis aika Euroopalle.

HERRA Siunatkoon kansakuntia, kun valmistaudumme kaikkien kuningasten KUNINKAAN Tulemusta varten. Ja tuona päivänä, kun Hän ottaa seurakunnan, tulemme tanssimaan, tulemme iloitsemaan. Tulemme palvomaan Häntä ja ylistämään Häntä Ikuisesti. Tulemme palvomaan Häntä ja Hänen JUMALAANSA, ja tulemme palvomaan Pyhää Henkeä. Ja tuo on se päivä, jolloin kansakunnat ja seurakunta tulevat voittamaan kuoleman. He, joilla on korvat, yrittäkää laittaa joitakin näistä maailman asioista hieman sivummalle. Erityisesti ne häiriötekijät. Ja valmistaa tie Ikuisuutta varten. Me näytämme istuvan Ikuisuuden partaalla. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.  

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Profetia 10.6.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)