PROFETIA 10.1.2018: VALTAVA MAANJÄRISTYS TULOSSA TIETTYYN KAUPUNKIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA HAMELECH on Puhunut kanssani, rakastetut ihmiset. HERRA on Puhunut kanssani valtavasta maanjäristyksestä, joka on tulossa. Hän vei minut tähän kaupunkiin ja Hän pyysi minua tuomaan HERRAN Tuomion tuon kaupungin ylle. Joten saman tien, kun Ohjeistin HERRAN Tuomion vasemmalla profeetallisella kädelläni, niin hyvin hyvin korkeassa rakennuksessa, siellä oli rankkaa ravistelua. Siellä oli hyvin hyvin ankaraa järkkymistä, joka tapahtui tuossa kaupungissa. Ja ne hyvin hyvin korkeat rakennukset ja niiden osat olivat rikkoutuneet, ne yläosat, yhden rakennuksen jonka näen, yläosa on rikkoutunut. Ja se kaatui alas. Se rikkoutui. Se yläosa rikkoutui. Se järkkyminen oli hyvin rajua, kun saavuin tuohon kaupunkiin.

Jälleen, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta ja MESSIAAN tulemuksen merkeistä. Ja Ohjeistuksista kansakunnille tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Ja vastaanottaa KRISTUS JEESUS HERRANA JA Pelastajana.  Ja elää pyhää elämää. Seurakunnan tulee lopettaa niiden asioiden tekeminen, mitä se on tekemässä. Tämä luopumus ja moraalittomuus, eksytys seurakunnassa, abortit seurakunnassa, homoseksuaalisuus seurakunnassa. Saastuttaen maan, joka oli JEHOVAN luoma.

Joten kun Hän toi minut tuohon kaupunkiin, HERRA Hän käski minua Ohjeistamaan HERRAN tuomion tuohon kaupunkiin. Ja kun nostin ylös vasemman Profeetallisen käteni vain saapuessani, silloin siellä oli massiivinen maanjäristys, joka ravisteli tuota kaupunkia. Ja näe, että se on kaupunki, jossa on todella todella moni korkeita rakennuksia. Tämä tietty rakennus on hyvin korkea, jonka näen nyt. Hyvin korkea ja tummat, tummansiniset lasit, ikkunat. Hyvin korkea siellä ylhäällä. En tiedä, alumiini-ikkunat, alubon-ikkunat, tai mitä ikinä ne ovatkaan. Sen väriset, tummansiniset. Ja sitten oli raivoisa järkkyminen, kun Hänen Väkevä Palvelija Ohjeisti HERRAN Tuomion tuohon synnin kaupunkiin. Ja osa tuosta korkeimmasta rakennuksesta, tuo osa murtui rikki. Ne rikkoutuivat. Oli vakava väistäminen, oli ankara ravisteleminen, joka rikkoi korkeimman rakennuksen yläosan, joka murtui irti.

Nämä ovat siis niitä aikoja, joita elämme, rakkaat ihmiset. Ja Raamattu sanoo, Raamattu sanoo Matt. 24:7, luen Amplified -käännöstä, Hän Sanoo:

7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

Toinen versio sanoo, paikoissa toisensa jälkeen.  Uudelleen, olen nähnyt valtavan maanjäristyksen tulevan erääseen kaupunkiin. Ja saavuin tuohon kaupunkiin tiimin kanssa. Ja kun saavuin sinne, tämä on se, mitä tapahtui. Etsimme parkkipaikkaa, mutta heti kun istuuduin ja HERRA Ohjeisti minua Puhumaan Tuomion tuolle kaupungille, niin Hän järkytti tuota kaupunkia hyvin ankarasti. Tämä saattaa näyttää aivan kuin Australia. Se on yksi kaupunki Australiassa. En tiedä, mikä kaupunki. Tämä näyttää aivan kuin yhdeltä Australian kaupungilta. Uudelleen, ehkä se on toinen kaupunki, mutta olen matkaamassa Australiaan. Tämä näyttää aivan kuin Australialta.

Joten rakkaat ihmiset, tehkööt ihmiset parannuksen ja valmistakoot tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Tämä on Hänen Äänensä, joka huutaa erämaassa: Valmistakaa HERRALLE tie, suoristakaa tie HERRALLE. Ja kääntykää pois pahuudesta, jotta HERRA voi kulkea sieltä, jotta Hänen Tahtonsa voi tapahtua tuona päivänä. Valmistakaa tie HERRALLE, rakkaat ihmiset. Suoristakaa tienne. MESSIAS on tulossa. Shalom.

(Profetia 10.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)