PIENI RAMPA LAPSI ON LÄHTENYT KÄVELEMÄÄN SUOMESSA!

EEMIN TODISTUS

(Koko maanantai päivän ja yön tulossa ohjelmaa Eemilin ihmeparantumisesta. Kiitämme ja juhlimme HERRAA JEESUSTA siitä miten Hän muisti pientä Eemiä lujassa rakkaudessaan. Tulkaa kuulolle: www.jesusislordradio.info)

Olen kiitollinen, onnellinen, hämmästynyt kaikkea sitä täynnä mistä ihminen voi onnellisuuden omistaa. Minulla on rukouksia kuuleva Jeesus Kristus, joka myös vastaa rukouksiin. Haluan jakaa vastauksen jota olemme rukoilleet. Vastaus on viipynyt mutta kaikella on aikansa. Isällä on vastaus kun odotamme.

Minun Rakas lapsenlapseni Eemi on 3vuotta 6kk vanha enkeli. Hän ei ole kävellyt tähän saakka. Eilen illalla kuuntelin parantumiskokouksesta lyhyen rukouksen kun Profeetta Dr Owuor rukoili ympäri maailman ihmisten puolesta että Jeesus Kristus koskettaa ja parantaa. Siinä samalla kuunnellessani rukousta vein Eemin Herralle, että Jeesus muistaisi myös Eemiä. Ei mitään muuta. Kävin iloisin mielin nukkuu.

Päiväni on vaihtunut ilonkyyneleihin kun sain kuulla että Rakas enkelimme on lähtenyt tänään kävelemään! Ei meinaa ilon kyyneleet loppua kun syvä kiitollisuus valtaa sisimpäni Tällainen on minun Isäni taivaassa ja Hän vastaa rukouksiimme. Hän vastaa myöskin sinulle. Turvaa yksin häneen ja luota häneen. Kaikella on aikansa myös sinun elämässäsi. Hän vastaa ei meidän ajalla vaan Hänen ajallaan. JEESUKSELLE OLET RAKAS JUURI SINÄ.

Ritva Koljonen, Porvoo

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)