HERRA PARANTAA TÄYSIN MIELISAIRAAN JAMES ODONGON KENIASSA!

James Odongo on syntynyt 1962 Keniassa Nyando Muhoronissa. Hän syntyi normaalina lapsena, mutta sitten lapsuudessa alkoi erikoinen käytös, kun James alkoi itkemään ja puhumaan itsekseen öin ja päivin. Vanhemmat ymmärsivät, että kaikki ei ole kunnossa ja veivät pojan sairaalaan, mutta lääkärit eivät osanneet auttaa. Koulussa James oli väkivaltainen, joten hänet täytyi pitää kotona. Hän karkaili kotoa ja hakkasi ihmisiä, joten silloin hänet piti sitoa kiinni köysillä.

James ei suostunut ottamaan kylpyä eikä suihkua moneen vuoteen. Hän ei suostunut myöskään vaihtamaan puhtaita vaatteita ylleen. Hän ei myöskään suostunut juomaan vettä. Hän söi ruokansa ilman käsien pesua. Öisin ja päivin hän piti meteliä ja löi rumpuja, joka kaikui pitkin kylää. Hän vaelteli kaiket yöt ja päivät ulkona rummuttaen, laulaen ja huudellen.

Hän hakkasi kotinsa oven ja ikkunat rikki. Hän oli vaarallinen mies ja myös pahoinpidellyt muun muassa veljen poikansa melkein kuoliaaksi. Hän myös tapasi kerätä ja järjestellä kiviä tielle, jossa ihmiset kävelivät. Hän keräsi myös roskia ja kokosi niitä talonsa sisälle. Hän oli rikkonut oman sänkynsä ja käytti sitä rummutukseen. Hänellä ei ollut edes huonekaluja talossa. Hän eli kuin villieläin. Hän oleskeli ulkona lähes kaiket päivät ja yöt. Joskus hän käveli ulkona täysin alasti!

James tuli kerjäämään ruokaa, kuten tavallista erään lesken kotiin, josta hän tapasi tulla aina hakemaan ruokaa joka päivä. Hän otti tylysti ruoan vastaan ja lähti sanomatta mitään. Mutta nyt kun hän tuli lesken kotiin tällä kertaa, jossa oli meneillään HERRAN Globaali Livekokous, jossa HERRAN Väkevimmät Profeetat saarnasivat, James istui alas ja kuunteli radiota hyvin tarkkaavaisesti koko kokouksen ajan noin 4 tuntia! Hän oli täysin keskittynyt ja rauhallinen koko ohjelman aikana! Ja lopuksi hän kysyi kohteliaasti, että voisiko hän nyt lähteä.

Tämän jälkeen Jamesia ei enää nähty pyörivän ympäri kyliä. Ihmiset alkoivat ihmettelemään kylässä kolmen päivän päästä, että mitä on tapahtunut Jamesille, koska häntä ei näkynyt enää kylällä haahuilemassa. He menivät lesken kotiin kysymään tietäisikö hän missä James on? Leski kertoi, että tuon tapahtuman jälkeen James ei ole enää palannut kerjäämään ruokaa.

Lopulta he löysivät Jamesin hänen veljenpoikansa kodista keskustelemassa siellä veljenpoikansa kanssa sohvalla normaalisti! James oli ensimmäistä kertaa käynyt kylvyssä ja hän oli puhtaana, puhtaissa vaatteissa ja käyttäytyen normaalisti, iloisena ja rauhallisena. Hän pystyi nyt muistamaan asioita. Hänen muistinsa on ennallistunut. Kylän iIhmiset ovat täysin ällistyneitä, kun näkevät nyt Jamesin kaupungilla täysin muuttuneena miehenä! 40-vuotta kylähulluna tunnettu James on nyt täysin parantunut. Näemme väkevän JEESUKSEN Veren voiman. Halleluja! Kiitos HERRALLE!

Lähde: www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)