8.7.2020 PROFETIA: HERRA MENEE ETEENPÄIN VÄLITTÄMÄTTÄ YMMÄRTÄVÄTKÖ MODERNIT IHMISET VAI EIVÄT (OSA 2)

Kyllä. Olen täysin samaa mieltä. Se on ihmeellistä. Olen täysin samaa mieltä, mitä Vanhempi Piispa Joan sanoo. Tämä on se Sanoma, jonka HERRA on yrittänyt välittää tälle sukupolvelle. HERRA on tuonut heille Sanoman, että Hän ei välitä heidän mielipiteestään. Kun katsotte sitä tapaa, jolla HERRA toistaa, Hän kävele halki Danielin profetioiden, silloin näette nyt suuremman ymmärryksen. Näette, että HERRA antaa tänä hetkenä suurempia yksityiskohtia. Esimerkiksi pedot. Nyt Hän laittaa heidät tulemaan ja törmäämään yhteen suoraan vieressäni, yhden ja puolen metrin etäisyydellä. Joten voin nähdä, kuinka karitsa on valkean sininen ja vuohi on ruskea, vaalean ruskea. 

Voitte jopa nähdä ne yksityiskohdat, jotka Hän tuo esille. Jopa Danielin kirjan luvussa 2, kun kivenlohkare tulee esille ja iskee patsaaseen sen varpaisiin, sen jalkoihin, jotka ovat sekoitus rautaa ja savea. Voitte nähdä nyt, kuinka pystyn kuvailemaan suurempia yksityiskohtia kivenlohkareesta, kivenlohkareen muodosta; kuinka kivenlohkareen keskiosa on paksu ja reuna on terävä. Jopa enkeli, Arkkienkeli Gabriel, kun hän tulee nyt, kun hän tulee Danielin luokse, niin Daniel kirjoittaa. Kun hän tulee näiden Kahden Profeetan luokse, silloin he pystyvät nyt antamaan nuo yksityiskohdat. Hänen siipensä, hän peitti jalkansa. On vaate, joka juoksee hänen rintakehästään alaspäin, hänessä on Kirkkautta. Hän seisoo siellä ja hänen hiuksissaan on raja tässä, ja suurin osa tästä puolesta laskeutuu hänen oikealle puolelleen ja suurin osa tästä puolesta laskeutuu hänen vasemmalle puolelleen, ja on raja, joka menee tällä tavoin hänen hiuksissaan ja hänellä on Kirjakäärö kädessään. Suurempia yksityiskohtia! 

HERRA ei näytä välittävän, olen täysin samaa mieltä kanssanne Vanhempi Piispa Joan ja Vanhempi Pastori Hilda, he, jotka ovat livenä radiossa juuri nyt. Hän ei välitä siitä, ymmärtävätkö ihmiset. Katsokaa, mitä Hän Sanoo Jesajalle Jesajan kirjan luvussa 6. Hän Sanoo Jesajalle Jesajan kirjan luvussa 6:8, Hän Sanoo:

"Ja minä kuulin Herran äänen sanovan: "Kenenkä minä lähetän? Kuka menee meidän puolestamme?" Minä sanoin: "Katso, tässä minä olen, lähetä minut".

Katsokaa jaetta 9:

"Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö'. Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi."

Tämä on se, mitä HERRA näyttää Sanovan Hänen Kahdelle Profeetalleen juuri nyt. Sillä Hän tuo Elian, joka luvattiin. Tämä on ymmärrettävää, kaikki odottivat ja he tiesivät, että hän tulisi käskemään Taivasta, Hän tulisi tuomaan Sateen. Hän tulisi operoimaan tässä muodossa, hän tulisi näyttämään nämä merkit. Sitten tuo Loisteliaan Kirkas, he näkevät Mooseksen ja Hän ei välitä siitä, ovatko he liian moderneja ymmärtämään tämän. Hän ei välitä siitä, tulevatko he sanomaan, että tämä on liian aavemaista meille. Hän ei yksinkertaisesti välitä. Sitten toisena hetkenä Hän Puhuu meille Danielin valtavia profetioita ja näkyjä. Hän ei välitä, tulevatko he kysymään, hei mitä tarkoitat? Tarkoitatko, että yksi heistä on Daniel uudestaan? 

Hän ei välitä! Hän liikkuu eteenpäin. Mitä Häneen tulee, Sade on tullut alas yhdestä käskystä. Hän tietää, että tämän tulisi saada teidät ymmärtämään, että tämä on ISÄ JUMALAN Vierailu. Kun kuka vain astuu eteenpäin ja tekee sen, mitä ei ole tehty tässä sukupolvessa, kokonaisessa sukupolvessa, astuen eteenpäin ja käskien Taivasta vapauttamaan Sateen, tätä kutsutaan ISÄ JUMALAN Vierailuksi. Kun kuka vain seisoo kansanjoukkojen edessä ja sanoo, että Hän käskee ISÄ JUMALAN tuomaan alas Pilven, tulemaan alas itse ja Hän tulee alas, sitä kutsutaan itsensä HERRAN JUMALAN Vierailuksi, ISÄ JUMALAN Vierailuksi. Tämä on kaikki se, millä on merkitystä ja Hän odottaa, että te tulette pelkäämään ketä tahansa, joka tekee tämän keskuudessanne. 

Kaikki se, mistä Hän välittää on, että Hän käskee rammat, ja teidän omat rampanne kotonanne kävelevät. Hän kysyy, mitä todisteita te enää etsitte?! Mistä saakka JUMALA on koskaan käyttänyt syntistä tekemään tämän kaltaisen asian?! Mistä lähtien tällaista on tapahtunut?! 87 stadionilla. Miksi te ette ole vapisseet?! Miksi ette ole ymmärtäneet, että se olin Minä itse, HERRA JUMALA JAHVE! Kukaan ei ole koskaan tehnyt sellaista. Kaikki se, mistä Hän välittää on, että lepra; Hän laski Kätensä Kakamegan Kokouksessa ja lepra parantui kerralla tässä sukupolvessa. Teidän tulisi vapista! 
Kaikki se, mistä Hän välittää on, että ISÄ JUMALA on lähettänyt JUMALAN PYHÄN HENGEN ruumiillisessa muodossa ja identifioiden hänet häneksi! Hän odottaa, että vapisette! Ettekä ollen mukana teologisissa debateissa ja väittelyissä ja postmodernismissa. Kaikki se, mistä Hän välittää on, että Hän on osoittanut Hänen Kirkkautensa alas Taivaasta ja se on laskeutunut tuon Sanansaattajan pään päälle, osoittaen koko maailmankaikkeuden hänen luokseen, heidän luokseen. Hän on jakanut Kirkkauden kahtia, tarkoittaen, että Yksi heistä on näkymättömässä ruumiissa täällä. Yksi heistä on täällä yliluonnollisessa ruumiissa, kuolemattomassa ruumiissa, ikuisessa ruumiissa. 

Mutta Hän ei välitä siitä tosiasiasta, että, oo, mitä amerikkalaiset sanovat, oo, nämä ihmiset ovat niin moderneja. Mikä heidän mielipiteensä tulee olemaan? Miten he tulevat ymmärtämään tämän? Ei, Minun ei pitäisi tehdä sitä, koska, tiedättehän, he ovat moderneja. Hän ei välitä siitä! Voitte nähdä, kuinka Hän nauttii suvereeniudestaan. Hän Sanoo, että Hän on JUMALA. Te olette luotuja, olentoja, Hänen voimastaan luotuja. Hän nauttii suvereeniudestaan. Hän ei välitä! Mitä Hänen tulee, mikään noista ihmeistä ei ole tapahtunut Uudessa Testamentissa ja teidän tulisi pelätä! 

Mitä Häneen tulee, Hän identifioi ainoastaan MESSIAAN käyttäen JUMALAN PYHÄÄ HENKEÄ ruumiillisessa muodossa, valtavan suurena valkoisena Kirkkauden Kyyhkysenä. Tämän tulisi saada teidät vapisemaan ja juoksemaan pakoon, menemään heidän luokseen ja menemään vatsalleen ja kysymään: Mitä HERRANI Sanoo? Tuleeko HERRANI Rauhan merkeissä? Tämä on kaikki se, mikä Hänelle merkitsee. Mikä Hänelle merkitse on, että sokeat näkevät, HIV on parantunut. Olen siis täysin samaa mieltä kanssasi, Vanhempi Piispa Joan. Tulen antamaan puheenvuoron takaisin teille heti. Mutta toistan tässä, Hän Sanoo, näette tässä Jesajan kirjan luvussa 6, on aivan kuin HERRA Sanoisi, jakeesta 9:

"Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö'. Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi."

Hän ei välitä. Hän välittää vain heistä, jotka Hän löysi teltasta Kisumussa. Hän ei Sanonut, vau, mitä tulen tekemään, globaali TV, vau, he eivät tuoneet ihmisiään tänne. Kristillinen TV Amerikasta, heidän ihmisensä ei ole täällä, annahan kun siirrän tämän Mission. Hän ei välitä! Hän yksinkertaisesti välitti heistä, jotka Hän löysi tuon teltan sisällä istumassa Hänen Profeettojensa jalkojen juuressa, Hänen Profeettojensa opetuksessa. Hän ei välittänyt ihmisten mielipiteistä; tämän hetken teologiasta, tämän päivän luopumuksesta, tämän ajan postmodernismista. Näette Hänen liikkuvan eteenpäin. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Kiitos. 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 8.7.2020 www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)