8.7.2020 PROFETIA: HERRA MENEE ETEENPÄIN VÄLITTÄMÄTTÄ YMMÄRTÄVÄTKÖ MODERNIT IHMISET VAI EIVÄT (OSA 1)

HERRA ei piittaa siitä luopumuksesta, jonka näette tänä päivänä. Hän ei tunnut välittävän siitä ymmärtävätkö he. Kun HERRA Puhui kanssani ja tulin luoksenne ja sanoin, että tämä tulee todella ravistelemaan heitä, sanoin näin itsekseni. Olemme armon ajassa ja yhtäkkiä Danielin pelottava ja hirvittävä Peto ilmestyy, joten HERRA kääntyy ympäri ja alkaa puhumaan teille, tälle sukupolvelle käyttäen Danielin profetioita ja peljättäviä näkyjä. Leijona, peto, leopardi, jolla on siivet, oinas, vuohipukki, olento, jolla on 10 sarvea, jota ei voi edes kuvailla tai luokitella millään teologisella tavalla.

 

Rukoukseni on ollut, että ymmärtäisitte, mitä HERRA Sanoo. HERRA ei tunnu välittävän luopumuksesta tai siitä, että tämä on moderni sukupolvi, sanoen, että oi, etenen hitaasti heidän kanssaan. Yhtäkkiä armon ajassa, yksi heistä käskee Taivasta avautumaan. Ainoastaan Elia, HERRAN Suurin Profeetta voi käskeä Taivasta avautumaan ja tuomaan alas Sateen ja Taivas tottelee Häntä. Taivas tottelee vain Eliaa tuolla tavoin. Muistakaa tapahtumat Karmelin vuorella. Hän tekee sen Kakamegassa. Hän menee ja tekee sen Njorossa ja El Damaravinessa. Joka paikassa hän käskee Taivasta avautumaan ja tuossa hetkessä Taivas avautuu ja tottelee. Se on ollut peljättävä kaikkien aikojen ihme tässä ajassa! Kakamegassa suurimman kuivuuden keskellä, Njorossa, kun eläimien ruhoja lojui joka puolella. Hän käskee Taivaan avautua ja välittömästi ja Sade sataa sinne ja alkaa satamaan kansakunnan yllä. El Damaravine, Kisii, Lagos Nigeria, Lima Peru.

 

Voitte kertoa, kuinka HERRA Sanoo kaikissa näissä paikoissa, että Hän asettaa tälle sukupolvelle sen, että tämä on Elia, joka luvattiin Malakian Kirjassa 4:5. Kaikki se toistuvuus, avaten Taivaan Kakamegassa, Njorossa, El Damaravinessa, Kisiissä, Lagos Nigeriassa, Lima Perussa, asettaakseen, että tämä merkki on asetettu Häneen. Se ei tapahtunut vain yhtä kertaa, josta joku olisi voinut sanoa sen tapahtuneen sattumalta. Toisaalta näette sen toisen Profeetan kutsuen nyt JUMALAN Pilven ja JUMALA tulee Hänen luokseen. Tiedämme, että ainoastaan Mooses tekee niin, kutsuen Raamatulliset heinäsirkat, jotka olivat Egyptissä, jopa miljardi kertaa suurempana, kuin mitä tuli Egyptiin, iskien kansakuntia Zika-viruksella, Ebola-viruksella ja nyt koronaviruksella. Nyt kuulette, kuinka Ebolan tapainen vitsaus rakkuloineen on jo alkanut. Ainoastaan Mooses iski maailmaa tautien vitsauksilla. Kun olette vielä tyrmistyneitä siitä, sitten seuraavassa hetkessä ihmettelette, että onko tämä jälleen Daniel? Danielin näyt, Danielin profetiat, tuo peljättävät Danielin Peto, jolla on 10 sarvea, jotkut niistä ovat niin hirvittäviä, että niiden hampaat kiiltelevät kuin kulta.

 

Hän ei tunnu välittävän siitä olemmeko armon aikakaudessa tai mitä he sanovat. Hän ei välitä. Hän ei välitä siitä mitä he sanovat. Hän ei tunnut välittävän siitä ovatko he moderneja ihmisiä. Olisin odottanut, että tämä sukupolvi olisi ymmärtänyt tämän sanoman. Tässä armon, rauhan ja rakkauden sukupolvessa, missä kohtaa nyt tuot sen Pedon, Danielin Kirjan hirvittävän Pedon. Hän menee eteenpäin yhdestä kappaleesta, yhdestä Danielin näystä ja profetiasta seuraavaan. Hän on pysäyttämätön. Nyt Hän näyttää minulle sen hirvittävän Pedon, Pedon Ilmestyskirjan luvusta 13, ilman välittämistä. Hän ei edes välittänyt siitä mitä he sanoisivat.

 

Mutta nämä ovat moderneja ihmisiä, kuinka sillä olennolla voi olla niin monta päätä ja sarvea? Hän ei tunnu välittävän. Se on todella voimallista, että jotkut ihmiset ovat ottaneet sen sanoman. HERRA harjoittaa Hänen suvereenisuuttaan, kiistatonta suvereenisuuttaan, päivänselvää suvereenisuuttaan, ikuista suvereenisuuttaan. Hän ei tunnu edes välittävän. Näyttää siltä, kuin Hän toisi MESSIAAN välittämättä. Hän ei välitä, että ooh, jotkut Piispat ovat langenneet, jotkut Pastorit ovat langenneet, Usa on langennut, Etelä-Afrikka on langennut, Hän ei ota sitä huomioon. HERRA ei välitä siitä.

 

Kun kutsuin JUMALAN Pilven tulemaan, he, jotka olivat siellä, istuivat PILVEN alla. Hän ei välittänyt joistain australialaisista ja usalaisista ihmisistä tai mistä tahansa maasta, jotka eivät osallistuneet kokoukseen. Jos Hän tuli tekemään jotakin heille, mitä Hän näytti minulle, Hän teki sen niille, jotka olivat siellä. Ei hän ottanut sitä huomioon, että ooh, ne toiset ovat moderneja ihmisiä. He olisivat ihmetelleet, että mitä Pilvi on tullut tekemään armon aikana? Ooh, tuo Pilvi on synonyymi lain kanssa. Hän ei välitä. Olen hyvin siunattu siitä, että jotkut ihmiset ovat ottaneet sanoman, mutta HERRA ei tunnu välittävän, Hän tulee tuomaan MESSIAAN joka tapauksessa. Ainoastaan he, jotka ovat kuunnelleet näitä Kahta Profeettaa ja muuttaneet tiensä pyhiksi, menevät sisälle!

 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 8.7.2020 www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)