7.7.2020 PROFETIA PEDOSTA ILMESTYSKIRJAN LUVUSTA 13

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään 7.7.2020. Haluan jakaa mitä HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani pitkässä keskustelussa, joka on kestänyt nyt jo kaksi päivää, kulminoituen tähän yöhön tämän päivän keskusteluun. Ensimmäistä kertaa HERRA toi Pedon Ilmestyskirjan luvusta 13 hyvin hyvin lähelle minua. Hän näytti minulle Pedon, jonka näette Ilmestyskirjan luvusta 13, Pedon, joka tulee ulos merestä. Hän on hyvin hyvin valtavan suuri. Tällä kertaa HERRA toi Pedon hyvin lähelle minua, Pedon, jonka näette Ilmestyskirjan luvussa 13.

 

Tällä kertaa HERRA toi sen hyvin lähelle minua esitelläkseen hänet. Se oli melkoinen hetki! Hän on ensinnäkin hyvin suuri. Se on ihmeellistä, kun hän käveli pois, pystyin näkemään hänen monta päätänsä, monia päitänsä. Jotkut niistä päistä eivät ole päitä, jotka tulevat ulos suoraan hänen kehostaan, vaan niillä on myös kaula, pieni kaula ja sitten pää. Pieni kaula kasvaa ruumiista. Se on todella iljettävä ja hirvittävin asia, mitä olen koskaan nähnyt.

 

Uudestaan, HERRA on jatkanut minun kanssani puhumista liittyen Ilmestyskirjan Petoon ja lopunaikoihin. Hän on jakanut kanssani Danielin näyt ja Hän painotti Petoa, joka on tulossa, sitä pientä sarvea, joka tulisi, antikristusta, joka on tulossa. Tällä kertaa HERRA on vihdoin tuonut Pedon Ilmestyskirjasta 13 hyvin hyvin lähelle minua, luulen, että noin alle metrin minusta esitelläkseen minulle sen valtavan suuren koon. Se on hyvin shokeeraava ja uskomaton asia nähdä. Hänellä on monia päitä. Pystyin näkemään, että nuo päät eivät itseasiassa tule ulos ruumiista, vaan siinä on pieni kaula ja sitten pää.

 

Hän oli valtavan suuri. Kun se käveli pois, pystyin näkemään, kuinka hänen vatsansa oli suuri ja tyhjä. Pystyit näkemään mahan roikkuvan. Pystyin näkemään, kuinka sen maha roikkui. Se on valtavan suuri ja sen tyhjä maha roikkuu, se on nälkäinen. Toisin sanoen, pystyin näkemään sen mahan. Sen maha heiluu hänen allaan, kun hän kävelee, kun hän käveli pois. Se oli hyvin hyvin nälkäinen, äärimmäisen nälkäinen, sillä pystyit näkemään sen mahan roikkuvan ja heiluvan. Pystyn näkemään sen mahan riippuvan, kun se kulkee, tyhjä maha, peto, jolla on tyhjä maha.

 

Voit vain kuvitella Pedon kävelevän, jolla on tyhjä vatsa. Pystyt näkemään, kuinka maha liikkuu ja heiluu, kun se kävelee, tarkoittaen, että hän on nälkäinen ja haluaa ahmia saaliinsa. Hänellä on monia päitä, sillä on monia päitä, itseasiassa monen tyyppisiä päitä, ei ainoastaan valtavan suurta leijonan päätä, mutta myös toisen tyyppisiä, kuten leopardi ja muita päitä. Näin siellä jopa pään, joka näyttää hyeenan päältä, myös tämän tyyppisen pään. Hänellä on sen tyyppinen vahva leuka. Se on täysin sanoin kuvaamatonta.

 

Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani. Kaksi päivää Hän on puhunut kanssani hellittämättä Pedosta Ilmestyskirjan luvusta 13. Tällä kertaa Hän toi sen hyvin hyvin lähelle minua. Jotakin on tapahtumaisillaan maailmassa! Se hellittämättömyys, miten HERRA on Puhunut kanssani Danielin näyistä. Hän on näyttänyt minulle kaikki hänen näkynsä. Toissa päivänä Hän vei minut jälleen luolaan, sisälle luolaan, jossa Daniel istui ja leijonat liikkuivat siellä ympäriinsä. Yksi niistä menee ohitseni ja sen häntä on käyrä tällä tavoin ja nostettu ylös pienessä kulmassa ja yksi sen hännistä kosketti minua.

 

HERRA on puhunut kanssani Danielin profetioista hellittämättä. Tiedätte, että Danielin profetiat ovat lopunajan profetioita. Ne ovat profetioita lopunajoista. Ne ovat kulminoituneina tähän keskusteluun, kun hän vihdoin tuo sen pedon Ilmestyskirjan luvusta 13, hyvin lähelle minua. Hän on todella suuri. Mikä koko! Sillä on monia päitä. Hän on todella ruma. Jostain syystä hän saa ne HERRAN Kaksi Profeettaa, jotka seisovat siellä olemaan pelkäämättä häntä. Emme pelänneet häntä. Sitten näin, kuinka hän käveli pois. Kummatkin otimme esineen, jonka HERRA antoi meille ja iskimme niillä sitä. Yritimme lyödä yhtä sen päistä, jonka se nosti, koska sillä on pieni kaula, joka kasvaa ennen sitä päätä. Se on hyvin iljettävän näköinen.

 

Kummallakin meistä on jotakin kädessämme. Kummallakin Kahdella Profeetalla oli jotakin kädessään. Iskimme samaan aikaan. Ensimmäinen ja sitten se toinen, hyvin hyvin lähellä. Siinä ei ole paljoa väliä, kun ensimmäinen Profeetta heitti tuon esineen lyödäkseen sen päätä, joka kasvaa tällä tavoin ja se toinen. Siinä on hyvin pieni väli, joten kun iskin ja se toinen Profeetta iski sitä, yritimme lyödä sitä päätä ja sillä oli kauloja, jotka kasvoivat. Se oli uskomatonta. HERRA Puhuu hyvin hyvin voimallisella tavalla tälle sukupolvelle. Raamattu sanoo Ilmestyskirjan luvussa 13:1-2:

 

”Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” (-38)

 

”Lohikäärme seisahtui meren rannalle. Minä näin, kuinka merestä nousi peto. Sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja kaikissa kymmenessä sarvessa oli kruunu ja jokaiseen päähän oli kirjoitettu herjaava nimi. Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” (-92)

 

MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. He, jotka ovat viisaita, he, joita ihmisviisaus ei johda harhaan ja petä, he, jotka ovat viisaita, nöyriä ja kuuliaisia, lapsenomaisesti kuuliaisia, kuten lapset, valmistautukoot parannuksenteossa. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana ja valmistautukaa MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Te, jotka olette kuuliaisia HERRAN Äänelle, pyydän, valmistautukaa MESSIAAN Tulemukseen! On ollut hellittämätön keskustelu 29.5. alkaen tähän saakka. Tietysti se alkoi jo aikaisemmin.

 

Monia vuosia takaperin Hän näytti minulle sen valtavan suuren patsaan ja kiven, joka iski vuorta, mutta nyt puhun siitä kaikista tuoreimmasta, joka oli 19.5. Se on taukoamaton, sisällyttäen itse Arkkienkelin. Arkkienkeli Gabriel tuli ja seisoi edessäni, sen jälkeen, kun HERRA oli näyttänyt Pedon. Nyt Hän näyttää minulle vihdoin oinaan ja vuohipukin. Nyt vuohipukki murskasi sen oinaan sarven ja se makasi siellä vuotaen verta kauhuissaan. Vuohipukki seisoi ja tallasi häntä. Tämän jälkeen, vihdoin Arkkienkeli ilmestyi Kirkkaudessaan. Siivet peittivät sen jalat ja se vaate oli loisteliaan kirkas, joka laskeutui hänen rintansa päälle niskan takaa. Hän sanoi: ”Tullen tuhoamaan HERRAN Huoneen, tulee tuhoamaan HERRAN Huoneen”, tarkoittaen, että tulee tuhoamaan seurakunnan, tulee tuhoamaan JUMALAN Temppelin, HERRAN Huoneen.

 

On siis ollut periksiantamaton keskustelu, periksiantamaton julistus Taivaan toimesta, että antikristus on tulossa. Toisin sanoen, HERRA julistaa, että MESSIAS on tulossa. Muistakaa, että olen nähnyt Taivaan loisteliaan kirkkaat Portaat laskettavan alas ja loisteliaan kirkkaan seurakunnan kipuavan ylös ja menevän, menevän kirkkauden Valtakuntaan. Muistakaa, että olen nähnyt seurakunnan ylöstempauksen. Olen nähnyt seurakunnan seisovan Valtaistuimen edessä palvoen ISÄ JUMALAA, palvoen HERRAA ja KARITSAA, joka istuu Valtaistuimella. Olen nähnyt useaan kertaan, kuinka HERRA ottaa seurakunnan. Olen julistanut tätä ikuisesti, vuodesta toiseen.

 

Varmistakaa, että tällä kertaa olette lujia HERRASSA, että valmistaudutte todella hyvin MESSIAAN tulemukseen. Sillä tämä keskustelu on todella periksiantamaton. Voitte huomata, että HERRALLA on jotain tekeillään. Voitte huomata, että HERRA on sanomassa jotain. Voitte huomata, että HERRA sanoo, että aika on ohi. Antikristus on pian ilmestymäisillään näyttämölle. HERRALLE ei ole mikään mahdotonta. Älkää ajatelko, että voitte katsoa maailmaa ja sanoa, ooh, mutta kuinka hän tulee ilmestymään? Miksi emme ole sitten valmiina? Missä ovat nuo kymmenen valtaa, jotka tulevat tekemään valtioliiton, tekemään liittouman?

 

Muistakaa maailma ennen koronavirusta. Maailma oli normaali. Lennot liikkuivat normaalisti. Kaikki oli normaalia. Yliopistot olivat auki, koulut olivat auki. Lapset menivät kouluun. Ihmiset menivät töihin normaalisti, ja kun puhuin tuona 1. joulukuuta vuonna 2015, sitten kun saapuu tämä vuosi 2020, kun sanani täyttyivät, niin kaikki, koko maailma muuttui yhtäkkiä, suurimmassa muutoksessa koskaan, tähän päivään saakka, tähän saakka. Näette Brasiliassa, kuinka jopa presidentti on saanut koronavirustartunnan.

 

Asiat ovat muuttuneet Sanojeni voimasta. Joten älkää sanoko itsellenne, että kun katson maailmaa, se ei näytä olevan valmis. Missä ovat nuo kymmenen kruunua? Missä ovat nuo maat, nuo vallat? Nuo imperiumit, jotka tulevat liittymään saatanaan, jotta hän voi hallita käyttäen niitä. HERRA tulee muuttamaan maailman hetkessä samalla tavoin, kun Hän käytti minua muuttamaan maapallon hetkessä ikuisesti koronaviruksen kanssa! Näette, kuinka Keniassa he ovat nyt sanoneet, että he voivat avata seurakunnat, mutta vain 100 ihmistä sallitaan sinne. Nuorien ei sallita tulevan, vanhuksien ei sallita tulevan 58 vuodesta ylöspäin, ja nuorten alle 13, 15, en tiedä, minkä ikäisten. Alle 13-vuotiaiden ei sallita tulevan sinne. Maapallo on muuttunut ikuisesti.

 

HERRA Puhuu siis tässä jotakin todella kriittistä, ja he, jotka ovat viisaita, he, joilla on korvat, he, jotka ovat pyhiä, he, jotka on tarkoitettu ikuisuuteen Taivaassa, he, jotka on tarkoitettu Kirkkauden Valtakuntaan, te tulette kuuntelemaan ja valmistautumaan. Mutta tänä hetkenä Raamattu myös sanoo, että suurin lankeemus tulee tapahtumaan tänä hetkenä. Joten älkää riippuko kenestäkään muusta tänä hetkenä.

 

Raamattu sanoo, että tänä hetkenä, aivan kuten näitte viime sunnuntaina, he, jotka ovat pahoja ja jumalattomia, kuinka paljon kerrotkin heille tästä tosiasiasta, mitä enemmän julistankin heille tätä MESSIAAN tulemusta, sitä enemmän heidän sydämensä kovettuu. He tulevat menemään pahuuteen, he tulevat menemään jumalattomuuteen ja kaikkeen sellaiseen. He tulevat lankeamaan. Sitä enemmän he tulevat lankeamaan tänä hetkenä. Tämä on se, mitä Raamattu on, tämä on se, mitä se sanoo, ja olen saarnannut sitä. Tämä on se, mitä Raamattu sanoo. Joten älkää nojatko keneenkään tänä hetkenä. On ihmisiä, jotka tulevat lankeamaan tänä hetkenä. On Piispoja, jotka tulevat lankeamaan tänä hetkenä. Ette tule koskaan pääsemään sisälle Taivaaseen kenenkään kanssa. Teidän tulee valmistautua yksin. Voitte huomata, että HERRA julistaa jotakin todella oleellista.

 

Katsokaa vain, kuinka koko maailma on nyt muuttunut. Se on Sanojeni auktoriteetin alla. Koko maapallo. Jos vain haluat mennä ostamaan joitakin vihanneksia, tai jos haluat mennä töihin, haluat liikkua julkisella liikenteellä, haluat lentää, haluat ostaa mitä vain kaupasta, niin teidän täytyy huomioida Sanani! Kieleni Sanat, jotka toivat koronaviruksen. Kuolemaa maailmanlaajuisesti. Kuolema. Jos haluat matkustaa, tai jos haluat johtaa tehdastasi, tai jos haluat tuoda työntekijöitä, tai jos haluat avata koulun, niin sinun tulee huomioida Sanojeni auktoriteetti. Sinun tulee huomioida Sanojeni auktoriteetti. HERRA itseasiassa toi koko maapallon Sanojeni auktoriteetin alle. Tämä saa sinut ymmärtämään, että nuo olivat Sanat; minun Sanani ovat ISÄ JUMALAN itsensä Sanoja. Jopa 5-vuotias tietää sen, jopa tyhmä tietää sen, että Sanat, jotka puhun, ovat ISÄ JUMALAN itsensä Sanoja.

 

Mutta uudestaan varoitan teitä, tänä hetkenä monet tulevat lankeamaan. Olen nähnyt heidän kohtalonsa. Tiedättehän, näen heidän kohtalonsa, näen sen lopun. Näen, kuinka he menevät sisälle helvettiin. Heitä kidutetaan ja he huutavat apua. Yritin mennä sinne, mutta en pystynyt. Jostain syystä Hän asetti myötätunnon minuun. Yritin suunnata alas sinne auttaakseni heitä, mutta huomasin että en pysty. He ovat suuntaamassa toiseen suuntaan. Tuo uni, jonka HERRA näytti minulle, on varoitus teille. Älkää nojatko toiseen ihmiseen! Monet tulevat lankeamaan ja suuntamaan toiseen suuntaan. Nuo ovat ihmisiä, jotka HERRA loi ja tarkoitti heidät helvettiin. Älkää huolehtiko. Kukaan noista ihmisistä ei tule pääsemään sisälle Taivaaseen kuitenkaan. Pyydän anoen, taistelkaa itsenne puolesta!

 

HERRALLA oli periksiantamaton keskustelu, koskien Danielin näkyä, näyttäen minulle antikristuksen. Antikristuksen. Antikristuksen, sen pienen sarven, vieden minut Taivaaseen ja näyttäen minulle, että sarvi on tullut ylös pilvien yläpuolelle ja mennyt sisälle Taivaaseen. Hän näytti minulle Danielin pedon, ja sitten lopulta pedon Ilmestyskirjan luvusta 13. Voitte huomata, että on kronologia, jota HERRA käyttää. Voitte huomata, että on kronologia, jota HERRA käyttää. Voitte huomata, että on kronologia, jota JUMALA käyttää. Hän käyttää kronologiaa. Nyt Hän on päätynyt petoon Ilmestyskirjan luvussa 13.

 

Tiedämme todella hyvin, että Raamattu 2. Tessalonikalaiskirjeen 2 sanoo, että häntä ei tulla paljastamaan ennen kuin seurakunta otetaan tieltä pois. PYHÄLLÄ HENGELLÄ on PYHÄ HENKI. Ennen kuin PYHÄ HENKI otetaan pois tieltä. Puhun pyhästä seurakunnasta. Mutta varoitan teitä, että tänä hetkenä tulee olemaan paljon lankeamista. Tämä on se, mitä Raamattu sanoo, jos luette Danielin kirjan lukua 12, mitä tahansa sananpaikkaa luettekin. Sanon, olen saarnannut teille, että olen nähnyt ihmisiä, jotka ovat katkenneet pois ja menneet alas, ja jostain syystä he päätyivät tuohon paikkaan. Siellä liekehti ja oli valtava tuska, ja he huusivat apua. Jostain syystä HERRA asetti myötätunnon sydämeeni ja yritin nähdä, voisinko mennä alas sinne ja vetää heidät pois sieltä, mutta näimme, ette emme voineet, en voinut mennä.

 

 

Joten koko se toinen ryhmä, joka seurasi minua, he todella pääsevät sisälle Taivaaseen samalla. Ja sitten tulimme takaisin toimittamaan HERRAN Missiota, tekemään JUMALAN valtavaa Työtä suuressa ahdistuksen ajassa, joten olkaa todella varovaisia! Älkää nojatko vaimoihinne. Älkää nojatko aviomiehiinne. Älkää nojatko veljeenne, älkää nojatko kumppaniinne. Tehkää työtä yhdessä ihmisten kanssa, jotka ovat menossa samaan suuntaan kanssanne! Olen saarnannut tätä kaikkialla maailmassa.

 

Tehkää työtä ihmisten kanssa, joilla on sama usko, pyrkien vanhurskauteen. Tehkää työtä heidän kanssaan, jotka pyrkivät pyhyyteen. Tehkää työtä heidän kanssaan, jotka pyrkivät MESSIAAN tulemukseen. Tehkää parannus, kun odotatte innokkaasti KUNINKAAN tulemusta. Se on ilmiselvää tänä hetkenä, että älkää välittäkö kenestäkään, joka yrittää lannistaa teidät . Älkää antako heidän vetää teitä pois, jos he eivät pysty kuuntelemaan. Mutta kaikki se, mitä sanon, että on ihmisiä, joiden määränpää on helvetti. Olen nähnyt sen. Voitte kuvitella tämän tason merkittävän Mega Profeetan. HERRA ei anna jumalattomien koskaan nähdä ikuisuutta. Tämä on ilmiselvää.

 

Joten siunatut ihmiset. Uudestaan, näin niiden HERRAN Kahden Profeetan seisovan pedon edessä, tällä kertaa Ilmestyskirjan luvun 13 pedon edessä. Käyden läpi Danielin petojen, HERRA on periksiantamattomasti tuonut heitä luokseni 29. toukokuuta lähtien, puhuen niistä minulle sekä Danielin profetioista, mukaan lukien leijonan luolan sisällä, ja niistä kahdesta puisesta laatasta, kun näin nyt portilla näyn näyn sisällä, kun MESSIAS ristiinnaulittiin ja laatat naulattiin ristille, joissa sanottiin: "Juutalaisten Kuningas", mutta näyttäen minulle pedot ja Danielin profetioita Lopunajoista, ja sitten päätyen Ilmestyskirjan lukuun 13.

 

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Muistakaa, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä JUMALAN Valtakuntaa. Antakaa minun antaa myös tämä teille ilmaiseksi: Te ette voi ikinä vihastuttaa minua ja päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan! Tämän voin antaa teille ilmaiseksi. Joku joka kutsuu ISÄ JUMALAN tulemaan luokseen ja ISÄ JUMALA tulee nopeasti. Vaikka olisitkin hullu; sinun ei tarvitse olla älykkö, ymmärtääksesi, että et voi vihastuttaa ja päästä sisälle.

 

Varmistakaa, että menette sisälle pyhyyden tien kautta, pyhän kristillisen pelastuksen kautta nyt. Tämä on se, mikä tulee pelastamaan tämän maailman nyt. Muistakaa, että ilman pyhyyttä ette tule näkemään MESSIASTA, te ette tule, te ette tule näkemään JUMALAN Valtakuntaa. Uudestaan, sallikaa minun toistaa tämä teille ilmaiseksi. Olen nähnyt heidät, jotka ovat vihastuttaneet minut ja näin, kuinka he menivät helvettiin! Se shokeerasi minua todella paljon. HERRA näytti minulle heidät. Hän Sanoi: Katso, mustamaalaajat ovat jääneet jälkeen!

 

Joten pyydän anoen, viisautenne ei voi pettää tänä hetkenä. MESSIAS on tulossa. Taistelkaa sielunne puolesta! Monet tulevat lankeamaan juuri nyt. Mutta pyydän anoen, taistelkaa ja menkää sisälle! Se on henkilökohtaista. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Eikö HERRA olekin varoittanut tätä tämänhetkistä sukupolvea? Kiitos.

 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 7.7.2020 / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)