5.11.PROFETIA: HISTORIALLINEN MYRSKY TULOSSA ISKEMÄÄN SAKSAN KANSAKUNTAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA EL OLAM, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, eilen. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla tapahtumista, jotka tulevat tapahtumaan maailmassa.

Tässä keskustelussa HERRA vei minut Saksaan. Hän vei minut Saksaan. Ja Saksassa HERRA näytti minulle valtavasti seksuaalisyntiä, Saksassa. Hän vei minut myös sinne Pohjois-Saksan rannoille. Kummallekin puolelle, sinne Hampurin puolelle, ja sinne Kielin puolelle. Sille toiselle puolelle. Kummallekin puolelle Saksan rantoja. Ja HERRA vei minut myös sinne maalle, Saksan maalle. Ja Hän näytti minulle paljon seksuaalisyntiä. Pystyin näkemään paljon seksuaalisyntiä Saksan maassa. Hän myös laittoi minut näkemään sen homoseksuaalisuuden Saksan maassa, kuinka se on vakiinnutettu, se on suvaittua ja sallittua ja normalisoitua. Prostituutiota, naiset kävelevät alasti. Miehet ovat myös moraalittomuudessa suuresti, lesbianismia, homoparaateja. Eletään miehen kanssa ilman avioliittoa, niin paljon seksuaalisyntiä maassa, sisältäen sen, miten saksalaiset pukeutuvat.

Ja silloin HERRA Pyysi minua julistamaan kauhistuttavan HERRAN Tuomion Saksan kansakunnan ylle. Ja kun olin kuuliainen HERRALLE ja käskin valtavan HERRAN Tuomion Saksan kansakunnan ylle, silloin näin, näin myrskyn merestä. Ja näin sen pyörivän sillä tavoin, aivan kuten tornado pyörii. Se raivasi tietä kohti Saksan rantoja. Olen nähnyt myrskyn tulevan Saksaan. En tiedä, tuliko Se Pohjanmerestä. Näyttää ennemminkin, että se tulisi Baltian merestä tältä puolen, mutta se tuli. Ja kun myrsky myrskysi Saksaan, näin monien esineiden rikkoutuvan, näen monien ihmisten yrittävän poistaa tavaroitaan ja omaisuuttaan taloistaan. Heihin oli iskenyt myrsky.

Nyt, en ole nähnyt näin paljon myrskyä Saksassa, mutta tämä tulee nyt tapahtumaan. Historiallinen myrsky tulee myrskyämään ja lyömään ja iskemään Saksan kansakuntaan sen seksuaalisynnin takia Saksassa, jumalattomuuden tähden Saksassa, välinpitämättömyyden takia, kun ei vain välitetä, idän uskontojen takia, joogaa, meditaatiota ja niin edelleen, mitkä ovat korvanneet JEESUKSEN palvonnan Saksassa.

Saksa aloitti ja syntyi JUMALAA pelkääväisenä kansakuntana. Saksa tunnettiin sen kristillisyydestä. Kun he aloittivat, Saksa tunnettiin hyvin paljon kristillisyydestä. Ja se voidaan nähdä niistä monista, monista kirkoista, joita on ympäri tuota maata. Ne ovat nyt vanhoja, muinaisia kirkkoja, hylättyjä, useimmat niistä, mutta nämä ovat niitä jalanjälkiä maaperässä, että saksalaiset olivat palvoneet ja rakastaneet JEESUSTA ennen. Mutta nyt on niin paljon seksuaalisyntiä, eksytystä. Seurakunta on kuollut Saksassa. Nuo muutamat seurakunnat, joita on siellä täällä, ovat muuttuneet kaupallisiksi hankkeiksi, teennäisyydeksi, jossa he palvovat ja saarnaavat modernia elämää, nykypäivän elämää, tätä elämää täällä ja nyt, Saksassa.

Joten HERRA käskee Saksan kansakuntaa tekemään parannuksen. Tekemään parannuksen ja kääntymään pois synnistä. HERRA Ohjeistaa seurakuntaa Saksassa kutsumaan kokoon kansallisen parannuksenteon aina Berliinistä saakka, koko matkan halki Frankfurtin, Bremeniin, aina Hampuriin saakka, alas Müncheniin, Stuttgartiin, Mannheimiin, ja joka-ikiseen kaupunkiin, sisältäen Koblenzin, Bonnin. HERRA kutsuu kansallisen parannuksenteon Saksassa, jotta Hän voi ennallistaa heidät, jotta Hän voisi tuoda heidät takaisin JEESUKSEN luokse, jotta heillä myös voisi olla todellinen mahdollisuus valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

HERRA käski minua julistamaan valtavan Tuomion Saksan maan ylle viime yönä. Ja kun tein näin, niin historialliset tulvat ja myrsky tuli merestä. Ja näen aivan kuin se tulisi Baltian mereltä, tältä puolelta. Näen sen myrskyn muodostumisen, kuten tornadot muodostuvat sillä lahdella, ja se tulee iskemään Saksaan.

Joten tämä on uudistumisen hetki, virkistyksen hetki, jolloin Saksakin voi valmistautua Herätykseen. Ja valmistautua MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Saksa tunnetaan talouselämän voimalaitoksena Euroopassa ja tietysti maailmassa, mutta Euroopassa, jossa he sijaitsevat. HERRA sanoo, että vaikka kuinka olettekin johtajia Euroopassa, niin tässä on nyt todellinen mahdollisuus olla myös Hengellinen voimalaitos Euroopassa tälle Parannuksenteon ja pyhyyteen palaamisen Herätykselle, jossa palvotaan pyhää JEESUSTA, Häntä, joka on pyhä ja kuoli Ristillä ja antoi meille armon, armon evankeliumin. Hän, joka lähetti meille Pyhän Hengen auttamaan meitä olemaan pyhät, sillä Hän on Pyhä. Joten näen HERRAN Tuomion, jonka julistin tänä yönä, viime yönä, tulevan Saksaan.

Joten juuri nyt puhuessamme, HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon, kansalliseen parannuksentekoon. Synnistä pois kääntymiseen. Ja siksi nyt, tänä hetkenä, HERRA JUMALA Kaikkivaltias käyttää tätä hetkeä herättelemään seurakunnan, KRISTUKSEN ruumiin, valmistamaan Tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Raamattu Luukkaan evankeliumin luvussa 21:25, Hän Sanoo:

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Luuk. 21:26, Hän Sanoo:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. 27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Jae 28:

28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Ja Joelin kirjassa, Joel 2:30-31, Hän Sanoo:

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; 31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

Joten Luuk. 21 ja Joel 2, puhuvat hyvin hyvin selvästi aikamme Merkeistä. Ja juuri nyt on tämä valtava taivaankappaleiden ravisteleminen, joka on alkanut. Se alkoi massiivisella, jättiläismäisellä kahden neutronitähden yhteentörmäyksellä, jotka HERRA käski minua käynnistämään täällä Taivaiden yläpuolella, taivaan yllä, jo kauan sitten, niin kauan aikaa sitten kuin vuonna 2005. Hän jatkoi vieden minut sinne ylös vuonna 2007 ja myös 2008, ravistellen koko maailmankaikkeutta.

Luuk. 21, Hän Sanoo, että kun näet merten ja aaltojen pauhaavan, niin kansakunnat tulevat olemaan ahdistuksessa ja epätoivossa merten ja aaltojen pauhaamisesta. Ja Hän Sanoo, että ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja Hän Sanoo, että kun näet kaikki nämä asiat, niin sinun tulee rohkaista itsesi ja nostaa pääsi. Sillä sinun vapautuksesi on lähellä.

Juuri nyt, taivaankappaleiden ravistelemisen lisäksi, nyt myös meri ja aallot pauhaavat. Kaiken tämän HERRA on liittänyt parannuksentekoon, tarpeeseen parannuksenteon Herätykselle tänä hetkenä, seurakunnan tarpeeseen puhdistaa, puhdistautua synnistä. Seurakunnan tarpeeseen alentaa vuoret, jotka ovat kohonneet JEESUKSEN KRISTUKSEN yläpuolelle. Ihmisten sydämien tarpeeseen täyttää nyt seksuaalisynnin masennukset ja laaksot. Ja tarpeeseen HERRAN Tien, HERRAN Valtatien olla suoristettuna ja merkattuna.

Tämä on mahdollisuuden hetki. Tämä on hetki, jolloin on kaikista jännittävintä olla kristitty, olla uudestisyntynyt. Ja olla aidosti uudestisyntynyt. Valita JEESUS ja hyljätä synti ja jumalattomuus. Hyljätä seksuaalisynti, seksuaalinen himo. Tämä on se hetki. HERRA on Puhunut todella selvästi maksimiselvyydellä MESSIAAN Tulemuksesta, ja tuon päivän standardeista. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

HERRA Sanoo, että Siunattuja ovat he, joiden korvat ovat olleet osallisina tästä varoituksesta tänä iltana. Hetki seisoa oikein HERRAN edessä on nyt! Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kuitenkin, Siunattuja ovat he, jotka valmistautuvat. He tulevat olemaan osallisina Ikuisesta Loisteliaasta JEHOVAN Valtakunnasta.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt HERRAN Tuomion Kieleni Sanojen mukaisesti. Tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nähnyt myrskyn, yhden myrskyistä tulevan nyt Saksaan, myös Baltian meren läpi. 

Tämä on se hetki valmistaa Tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä. Toda ja kiitos.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSS

(Suomennos Profetiasta 5.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)