5.11.2017 PROFETIA: ANKARA HERRAN TUOMIO TULOSSA MEKSIKONLAHDELLE - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA EL OLAM, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, eilen. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla tapahtumista, jotka tulevat tapahtumaan maailmassa.

Tässä keskustelussa HERRA vei minut Meksikonlahdelle ja Hän näytti minulle kaikki ne rannat Meksikonlahden ympärillä. Ja sen seksuaalisynnin, moraalittomuuden, kun menet Floridan rajoilta tähän suuntaan, mennen koko matkan aina Louisianan läpi alas Meksikoon saakka. Ja HERRA, Hän pyysi minua Puhumaan Tuomion noiden kaupunkien ylle, jotka ovat linjassa Meksikonlahdella. Sitten näin toisen myrskyn kasvavan kuin hurrikaani. Ja näin sen myrskyävän noille seksuaalisynnin, moraalittomuuden ja äärimmäisen jumalattomuuden kaupungeille.

Joten juuri nyt puhuessamme, HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon. Kansalliseen parannuksentekoon. Synnistä pois kääntymiseen. Ja siksi nyt, tänä hetkenä, HERRA JUMALA Kaikkivaltias käyttää tätä hetkeä herättelemään seurakunnan, KRISTUKSEN ruumiin, valmistamaan Tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Raamattu Luukkaan evankeliumin luvussa 21:25, Hän Sanoo:

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Luuk. 21:26, Hän Sanoo:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. 27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Jae 28:

28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Ja Joelin kirjassa, Joel 2:30-31, Hän Sanoo:

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; 31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

Joten Luuk. 21 ja Joel 2, puhuvat hyvin hyvin selvästi aikamme Merkeistä. Ja juuri nyt on tämä valtava taivaankappaleiden ravisteleminen, joka on alkanut. Se alkoi massiivisella, jättiläismäisellä kahden neutronitähden yhteentörmäyksellä, jotka HERRA käski minua käynnistämään täällä Taivaiden yläpuolella, taivaan yllä, jo kauan sitten, niin kauan aikaa sitten kuin vuonna 2005. Hän jatkoi vieden minut sinne ylös vuonna 2007. Ravistellen koko maailmankaikkeutta.

Luuk. 21, Hän Sanoo, että kun näet merten ja aaltojen pauhaavan, niin kansakunnat tulevat olemaan ahdistuksessa ja epätoivossa merten ja aaltojen pauhaamisesta. Ja Hän Sanoo, että ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja Hän Sanoo, että kun näet kaikki nämä asiat, niin sinun tulee rohkaista itsesi ja nostaa pääsi. Sillä sinun vapautuksesi on lähellä.

Juuri nyt, taivaankappaleiden ravistelemisen lisäksi, nyt myös meri ja aallot pauhaavat. Kaiken tämän HERRA on liittänyt parannuksentekoon, tarpeeseen parannuksenteon Herätykselle tänä hetkenä, seurakunnan tarpeeseen puhdistaa, puhdistautua synnistä. Seurakunnan tarpeeseen alentaa vuoret, jotka ovat kohonneet JEESUKSEN KRISTUKSEN yläpuolelle. Ihmisten sydämien tarpeeseen täyttää nyt seksuaalisynnin masennukset ja laaksot. Ja tarpeeseen HERRAN Tien, HERRAN Valtatien olla suoristettuna ja merkattuna.

Tämä on mahdollisuuden hetki. Tämä on hetki, jolloin on kaikista jännittävintä olla kristitty, olla uudestisyntynyt. Ja olla aidosti uudestisyntynyt. Valita JEESUS ja hyljätä synti ja jumalattomuus. Hyljätä seksuaalisynti, seksuaalinen himo. Tämä on se hetki. HERRA on Puhunut todella selvästi maksimiselvyydellä MESSIAAN Tulemuksesta, ja tuon päivän standardeista. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

HERRA Sanoo, että Siunattuja ovat he, joiden korvat ovat olleet osallisina tästä varoituksesta tänä iltana. Hetki seisoa oikein HERRAN edessä on nyt! Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kuitenkin, Siunattuja ovat he, jotka valmistautuvat. He tulevat olemaan Ikuisen Loisteliaan JEHOVAN Valtakunnan omistajia.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt HERRAN Tuomion Kieleni Sanojen mukaisesti. Tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nähnyt nyt uudelleen myrskyn, toisen myrskyn Atlantilla, tullen ulos. Olen nähnyt yhden myrskyistä tulevan nyt Saksaan, myös Baltian meren läpi. 

Tämä on se hetki valmistaa Tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä. Toda ja kiitos.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 5.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)