4.11.2017 PROFETIA: TAIVAANKAPPALEIDEN & GALAKSIEN RAVISTELEMISESTA SYVÄLLE AVARUUTEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA ELOHIM, HÄN puhui kanssani viime yönä hyvin ihmeellisellä tavalla. Hän käytti koko yön näyttämällä minulle taivaankappaleiden vavahtelun. Hän näytti minulle taivaankappaleiden vavahtelemisen. Ja Hän vei minut melkoisen etäisyyden päähän avaruuteen. Hän näytti minulle, kuinka ne taivaankappaleet tulisivat järkkymään yhdellä Sanalla, kun puhuin ja jotkut niistä vavahtelivat fyysisesti, kun Hän pyysi minua ravistelemaan niitä ja nostin ylös käteni. Ja oli paljon vavahtelua galakseissa, niissä monissa, monissa eri triljoonissa galakseissa. Se oli shokeeraava näky katsella.
 
Ja sitten sen jälkeen HERRAN Ääni Puhui hyvin kovalla äänellä. Ääneen. Hyvin hyvin kovalla äänellä. Hän sanoi: "Katso, sinulla on maksimivoima! Sinulla on kaikki voima! Sinulla on maksimivoima ravistella universumia! Sinulla on maksimivoima!" Hän huusi suurella Äänellä ja Hän puhui tällä tavoin. Tällaisia päiviä elämme, rakkaat ihmiset. Olen lukenut Luukas 21:26. Olen myös lukenut Joelin kirjan luvusta 2:30-31. MESSIAS on tulossa!
 
Kaikki he, joilla on suuri ymmärrys, kaikki he, joilla on viisautta, valmistakoot tien vanhurskaudessa, MESSIAS on tulossa. Ja Hän huusi ja puhui ääneen ja sanoi: "Katso, sinulla on maksimivoima!" Ja näin sen valtavan maailmankaikkeuden ravistelun, galaksit vavahtelivat, planeetat vavahtelivat.
 
Jos tien valmistaminen MESSIAAN tulemusta varten tulee niin valtavalla voimalla, valtavalla maailmankaikkeuden ravistelulla, ja kuitenkin Raamattu puhuu hyvin selvästi samassa Luukkaan evankeliumissa 21:26-27:
 
"Sitten tulette näkemään, kuinka taivaankappaleet järkkyvät, silloin teidän tulisi nostaa päänne ja katsoa taivaalle. Ja silloin näette Ihmisen Pojan tulevan suuressa voimassa ja auktoriteetissa."
 
Joten jos tien valmistaminen MESSIAAN Tulemusta varten voi tulla niin valtavalla maksimivoimalla, niin kuinka paljon voimallisempi onkaan KUNINKAAN Loistelias Tulemus, MESSIAAN Itsensä. Kaikki he, joilla on viisautta, valmistakoon tien, ollen pyhät. MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt Hänen tulevan. Näen Hänen tulevan. Shalom.
 
Valmistakaa tie
 
MESSIAS ON TULOSSA
 
(Suomennos Profetiasta 4.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)