30.6.2020 PROFETIA YHTEENOTOSTA ILMESTYSKIRJAN PEDON KANSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVALLA oli tänään keskustelu kanssani, jatkuva keskustelu. Tämä on jatkumo sille keskustelulle, joka JEHOVA JUMALALLA on ollut liittyen tähän hyvin hyvin peljättävään aikakauteen, joka on tulossa maailmaan. Se on taukoamaton keskustelu, jatkuva keskustelu, joka HERRA JAHVELLA on ollut liittyen tähän aikakauteen, joka on tulossa, tuo hyvin peljättävä aikakausi, joka on edessämme täällä, kun Hän lähetti Arkkienkelin puhumaan kanssani sanoen: ”TULEE TUHOAMAAN HERRAN HUONEEN”. Tarkoittaen, tullen tuhoamaan uhrin, laittaen hävityksen kauhistuksen HERRAN Huoneeseen, saaden sen autioksi.

Tänään HERRA näytti minulle pedon. Hän näytti minulle pedon, joka raivosi ympäriinsä. Hän on kuin leopardi, sillä on leopardin nahka. Hänellä on leopardin nahka ja hänellä on muutamia päitä. Hän raivosi ja ärjyi ympäriinsä. HERRA laittoi Hänen Kaksi Profeettaansa ottamaan tänään yhteen pedon kanssa ja sitten oli sen manifestaatio. Hän näytti minulle antikristuksen persoonan ja tuossa yhteenotossa oli taistelu, joka muodostui. Kaksi Profeettaa olivat myös voimakkaita. He olivat hyvin voimakkaita, hyvin hyvin voimakkaita. Tämä on se, minkä haluan jakaa teille liittyen tuohon taisteluun, joka tapahtui siinä ensimmäisessä yhteenotossa, siihen saakka, että hän juoksi karkuun.

Edessämme on vaikea aikakausi. Hän on puhunut tämän pienen sarven kautta. Hän jatkaa jälleen puhumista oinaan, vuohipukin ja pienen sarven kautta, jonka näette Danielin kirjassa 7 ja koko matkan Danielin kirjaan 8. Näette myös sen patsaan Danielin kirjassa 2. Tänään Hän jatkoi kanssani puhumista Ilmestyskirjasta 13:1. Hän sanoo:

”Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.” (-38)

”Lohikäärme seisahtui meren rannalle. Minä näin, kuinka merestä nousi peto. Sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja kaikissa kymmenessä sarvessa oli kruunu ja jokaiseen päähän oli kirjoitettu herjaava nimi.” (-92)

Jae 2, Hän sanoo:

”Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” (-38)

”Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” (-92)

Se on kuin leopardi, mutta jos näkisit sen pedon, jonka näin, niin olisit uudestisyntynyt kunnolla tänään, pitäen huolta, että kun ylöstempaus tapahtuu, et jäisi tänne. Hän raivosi ja ärjyi ympäriinsä ja sillä on monta päätä. Ensimmäistä kertaa nuo kaksi kohtasivat. Oli kohtaaminen ja sen manifestaatio. Hän on nyt persoona, antikristuksen persoona. Tässä kohtaamisessa oli vakava yhteenotto, Hänen välillään, joka puhuu kanssanne ja hänen. Se oli todella vakava yhteenotto, taistelu, joka tapahtui. Voin kertoa, että Kaksi Profeettaa ovat todella todella väkeviä. Tänään näin sen. Taistelu oli todella voimallinen ja hän juoksi karkuun.

Näiden Kahden Profeetan tarkkuus ja voima, että hän juoksi Heitä karkuun ensin. Et halua olla hänen ympärillään, joka on kuin leopardi ja sitten hän manifestoitui henkilöksi. Hänen ruumiinsa on leopardin ruumis, täysi leopardi ja hänellä on voimaa. Hän ärjyy raivokkaasti, joten pyydän siunatut ihmiset, vastaanottakaa JEESUS, sillä HERRA on laittamassa kellon käyntiin, tuon kellon, joka laskee Danielin seitsemännen kymmenen viikon, sen viimeisen viikon, joka on jäljellä. JUMALA oli tarpeeksi kärsivällinen kaiken tämän ajan. Hän osoitti niin paljon kärsivällisyyttä ja tuon kärsivällisyyden tarkoitus oli se, että teidät tuotaisiin parannuksentekoon ja tuntemaan HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN, Herrananne ja Vapahtajananne, jotta voitte menne sisälle. Jos luette Roomalaiskirjeen, jonka luen. Luin sen jo teille. Roomalaiskirje 11:25. Se kärsivällisyys, mikä HERRALLA on ollut seurakuntaa ja kansakuntia kohtaan, HERRAN pitkämielisyys ja kärsivällisyys. Hän sanoo seuraavaa. Hän sanoo, Roomalaiskirje 11:25:

Veljet, jotta ette olisi oman viisautenne varassa, teidän tulee tuntea tämä salaisuus: paatumus, joka on kohdannut osaa Israelin kansasta, kestää siihen asti kun muista kansoista koottava määrä on tullut täyteen. (-38)

Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut. (-92)

HERRA vain yksinkertaisesti odottaa täyttä asetettua lukua. Taivas on asettanut luvun JUMALAN salatun viisauden kautta JUMALAN viisauden auktoriteetin yläsaleissa Taivaassa. Hän asetti numeron pakanoille. Tästä syystä Hän pysäytti kellon 69:teen viikkoon tuodakseen pakanat sisälle, mutta nyt Hän puhuu kanssani, Palvelijoidensa kanssa jatkuvasti kellon käynnistämisestä saattaakseen täydeksi Danielin seitsemännen kymmenennen viikon. Hän viipyi hieman, että pakanoiden täysin luku tulisi sisälle.

Tämä on todella otollinen hetki. Hän näyttää sen minulle erilaisessa muodossa. Arkkienkeli tulee ja puhuu ääneen kuultavalla äänellä sanoen: "Tulossa tuhoamaan HERRAN huoneen". Ja nyt tänään Ilmestyskirjan luvun 13 pedon itsensä manifestoituminen. Kun hän tuli leopardina monien päiden kanssa, sitten nyt, kun tulen ottamaan häneen kontaktia, silloin hän muuttuu täksi mieheksi. Hänestä tuli mies. Minulla on paljon yksityiskohtia hänestä tänään. Sitten se ensimmäinen kontakti, yhteenotto, ensimmäinen kontakti HERRAN Kahden Profeetan kanssa; vakava monumentaalinen yhteenotto. Ette halua olla maisemissa. Maanjäristyksiä on mukana. Mutta hän oli todella shokissa niiden Kahden Profeetan tarkkuudesta. Eräänä hetkenä hän pakeni pois ensin, hän juoksi pois ensin. Ette siis halua olla tuossa ajassa. Hän Sanoo tässä todella selvästi:

"oli leopardin näköinen, sillä on kuin leijonan kita ja sen jalat ikäänkuin karhun"

 

Hän on laittanut yhteen verisimmät pedot, murhaavimmat pedot, kaikista jumalattomimmat pahat, pahimmat katalat viidakon pedot, verisimmät, ne, jotka ovat villeimmät, jotka ovat täysin kontrolloimattomia. Ei ole olemassa mitään lakia, kun ne hyökkäävät kimppuusi. Hän on laittanut ne yhteen tähän yhteen hahmoon, jotta Hän voisi välittää teille, että, pyydän anoen, menkää vain sisälle ylöstempauksen kautta, sen Oven kautta, jolle Hääsormukset on asetettu Taivaassa. JUMALAN KARITSAN Häät. Kivutkaa vain Taivaan loisteliaita Portaita pitkin.

Älkää ottako riskejä, sillä se tulee olemaan käytännössä katsoen sietämätöntä. Sillä hänelle tullaan antamaan voima taistella, sotia pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Hänelle annetaan voima. ISÄ tulee sallimaan sen luopumuksen, kapinan tähden. Ja kun hänen sallitaan, kun hänen sallitaan voittaa teidät, se tarkoittaa, että useimmat teistä luovutatte ja otatte pedon merkin ja palvotte käärmettä, tai, hän tulee tappamaan teidät, niin että te täytätte viidennen sinetin murtamisen, joka on Ilmestyskirjan luvussa 6:9-11, kun sielut on nyt murhattu ja teurastettu ja ne huutavat JAHVEN Alttarin alla, ne huutavat kostoa verestään.

Joten siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Huomenna on kaunis Kokous. On todella voimallista huomenna, todella väkevää. Meillä tulee olemaan Herätyskokous. Aivan kuten voitte nähdä, emme pysty edes näyttämään teille kaikkea, mitä HERRA on tehnyt. Mutta tämän sulkemisen ja eristyksen aikana ihmeellinen kultainen mahdollisuus vallitsi, jotta voisitte nähdä JUMALAN Teot, kuinka Hän valmistaa Tietä MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten, maksimivoimalla. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Valmistakaa HERRALLE Tie.

Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, että lähetän Sanansaattajani Sinun edelläsi valmistamaan tiesi, ennen kuin HERRAN päivä, peljättävä, suuri ja peljättävä, saapuu. He, joilla on korvat, kuulkoot he, mitä HERRAN Henki Sanoo kansakunnille. Kiitos hyvin paljon. HERRA Siunatkoon teitä. Ilman pyhyyttä ei kukaan, ja toistan, ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kiitos. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 30.6.2020 / www.jesusislordradio.info)

 

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)