2.7.2020 PROFETIA JUMALAN TUOMION KORONAVIRUS TARTUNTOJEN KIIHTYMISESTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Haluan jakaa kanssanne tämän hyvin tärkeän kommunikaation KAIKKIVALTIAALTA HERRALTA sisältä Taivaasta. Viime yönä oli hyvin pitkä keskustelu, laaja keskustelu, joka HERRA JEHOVALLA oli kanssani koko matkan tähän aamuun saakka. Hän näytti minulle ja puhui kanssani jatkuvasti, kunnes heräsin. Hän puhui kanssani koronaviruksesta, koronaviruksesta, koronaviruksesta, koronaviruksen pandemiasta. Hän näytti, kuinka paljon koronavirus tartutti monia ihmisiä. Yhdessä kohtaa Hän alkoi näyttämään minulle, kuinka ihmiset kaatuivat. Ihmiset kirjaimellisesti lyhistyivät kaduille.

Tämä tarkoittaa, että se tulee pahenemaan. Se tulee pahenemaan. Tulee olemaan jatkuva koronavirustartuntojen kiihtyminen, JUMALAN Tuomion, jonka Hän vapautti tähän maailmaan, kun Hän lähetti puhumaan ne Sanat kielelläni, Sanat, jotka julistivat, että olisi suuri sairaus tulossa ja se tulisi Aasiasta ja tämä sairaus aiheuttaisi suuren sairauden ahdistuksen. Intia olisi ikoninen tuossa sairaudessa. Siinä sanottiin, että tulisi olemaan välineistä pulaa. Tämä on se mitä sanoin, puutetta happilaitteista ja monista muista välineistä, teho-osastosängyistä ja -paikoista ja niin edelleen.

Sanoin teille sanomien sarjoissa, joita olen saarnannut, että kieleni sanojen tarkkuus liittyen tuomioon ja koronaviruksen vapauttamiseen, koronaviruksen tuomioon, puhuu hyvin selvästi ja avoimesti tosiasiasta, että aika on ohi ja MESSIAS on tulossa. Kuten sanoin aikaisemmin, että koronavirus on yksinkertaisesti palvelus, joka nostaa varoituksen ja nostaa punaisen lipun, kertoen teille ihmisille, maan asukkaille, että asiat ovat pahenemassa, ne pahenevat. Asiat tulevat pahenemaan ja maailman asukkaiden täytyy tehdä parannus!

Pystytte näkemään kieleni sanojen efektin koronaviruksen profetiassa. Voitte nähdä, että suljin kirjaimellisesti koko maailman siihen saakka, että lentokoneet ja lentoyhtiöt pysähtyivät. Kukaan ei koskaan osannut kuvitella, että aika tulisi, kun koko maailma olisi ilman lentoja. Ihmiset aina ajattelivat, että toimeentulo maailmassa olisi riippuvainen siitä, että lennot saapuisivat joka ilta ja lähtisivät joka yö tai että ne saapuvat joka aamu ja lähtevät joka ilta. Mutta nyt voitte nähdä, että HERRA Sanoo, että se, minkä luulimme olevan todella kriittistä tämän maailman elinkeinolle, ei ehkä olekaan niin paljon. Mutta JEESUKSEN Veri on kaikista kriittisin aspekti tämän maailman elämässä, jota teidän tulee todella kantaa.

Joten, koronavirus, koronavirus, Hän Puhui periksiantamattomasti monien monien tuntien ajan ääneen kuultavalla Äänellä. Sitten Hän alkoi näyttämään minulle ihmisiä, jotka tulevat kirjaimellisesti lyyhistymään maahan kaduilla.

Joten, siunatut ihmiset, tiedämme hyvin selvästi 29. heinäkuun 2009 Näyn, kun olin Johannesburgissa Etelä-Afrikassa, kun HERRA vei minut Taivaaseen ja näytti minulle tapahtumat, jotka ryöppysivät. Ne ryöppysivät Apokalypsin neljännen Hevosen Ratsumiehen vapauttamiseen saakka, Hallavan Hevosen Ratsumiehen vapauttamiseen saakka. Olen kertonut teille uudestaan ja uudestaan, että 1.12.2015 profetia, profetia, jonka annoin, koskien koronavirusta, joka oli tulossa maailmaan; suuri sairaus tulossa maailmaan, välineiden puute, tullen Aasiasta, ja kaikki ne suuret yksityiskohdat, joiden olette nähneet levittäytyvän auki uutisverkoissanne.

Olen aina sanonut, että tuo profetia kirjautuu sisälle, se lankeaa suoraan Apokalypsin Hallavan Hevosen Ratsumiehen toimivallan alle, Apokalypsin neljännen Hevosen Ratsumiehen toimivallan alle. Nämä Ratsumiehet ovat avainroolissa Suuren Ahdistuksen ajassa, ei nyt. Joten se että HERRA on antanut etuoikeuden maistaa sitä, tämä on varoitus, jonka Hän nostaa. Hän Sanoo, pyydän anoen, valmistautukaa! Ahdistuksen aika on suoraan ovella. Tämä tarkoittaa, että seurakunnan ylöstempaus; pyhitetyt pyhät, pyhät kristityt ollaan juuri ottamaisillaan Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan. MESSIAS on juuri tulemaisillaan ottamaan pyhän seurakunnan.

Joten pyydän anoen, valmistakaa tie. Olkaa pyhät. Kääntykää pois synnistä. Pysykää poissa mistä vain, mikä voi estää teitä pääsemästä Taivaaseen. Olkaa todella varovaisia kaiken kanssa, missä olette mukana. Et halua tuona päivänä, että sinut saatetaan häpeään. Tarkasta kaikki, mitä sinulla on. Käänny pois mistä vain, mitä voit havaita; kun vaistosi sanoo sinulle, että tämä on väärin, silloin tiedät, että HERRA, PYHÄ HENKI saarnaa sinulle, että älä tee sitä! Mitä vain syntistä, jopa mustamaalausta, tai istuen mustamaalaajan kanssa. Vaistosi saattaa kertoa sinulle, että tämä ei ehkä ole oikein. Sillä et halua, että sinut saatetaan häpeään tuona päivänä.

Haluan teidän tietävän, että hänellä, joka Puhuu kanssanne, on valtava auktoriteetti, aivan kuten nyt tiedätte. Maksimiauktoriteetti. HERRA on antanut heille lopullisen auktoriteetin, mukaan lukien sisälle pääsyn. Joten pyydän anoen, kuunnelkaa näitä Sanoja ja tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä ja olkaa pyhät. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 2.7.2020 / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)