25.6.2020 PROFETIA ANTIKRISTUKSEN TULOSTA TUHOAMAAN HERRAN HUONEEN

Siunatut ihmiset, missä tahansa olettekin kuulolla, tänään 25.6.2020 HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin hyvin tyrmistyttävällä tavalla. Tämä on nyt ihmeellistä, koska HERRALLA on ollut yksi ja sama keskustelu jo hyvin kauan aikaa nyt. Nyt on jo neljäs viikko, kun JUMALALLA on ollut nämä tietyt keskustelut Danielin näyistä. Tänään jälleen 25.6.2020 HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla siitä mitä on tapahtumassa maailmassa. Hän näytti minulle näyt pedoista, jotka Daniel näki Danielin kirjassa 7. Hän näytti minulle neljä petoa Danielin kirjasta 7 ja loppua kohden Hän kohdisti neljänteen petoon, jota ei voitu luokitella. Hän, joka oli kauhistuttavin ja raivokkain, jolla on hampaat, vahvat rautahampaat, suuret rautahampaat.

Mitä HERRA teki pohjimmiltaan tämän keskustelun loppua kohden, kun Hän näytti minulle nuo neljä petoa Danielin kirjasta 7. Näen karhun, karhun värin, josta jaoin teille eilen. Hän on toistanut sen tänään minulle. Karhu tulee jopa lähemmäs ja koskettaa minua. Valkoinen karhu nousee ylös. Näen, että sille tarjoillaan lihaa syödäkseen. Tämän jälkeen tulee neljäs ja kauhistuttavin peto Danielin kirjasta 7 ja HERRA tuo tämän tietyn hyvin lähelle minua. Hän tuo pedon hyvin hyvin lähelle, alle metrin päähän, joten voin nähdä hänen hampaansa. Hänen rautahampaansa kiiltelevät. Itseasiassa rautahampaat heijastavat. Jos näet ne kaukaa, luulisit niiden olevan tehty kuparista. Ne ovat kiiltävät, kiiltävät rautahampaat.

HERRA tuo tämän pedon hyvin lähelle, joten pystyn näkemään hänen kiiltävät hampaansa. Rautahampaat ovat kiiltävät. Hän ahmii saaliinsa hyvin hyvin pahasti, hyvin hyvin pahasti ja tallaa ne myös jalkoihinsa. HERRA painottaa sen hampaita. Tämä pieni sarvi ilmestyy jälleen. HERRA tuo tämän pedon hyvin lähelle ja pystyn näkemään sen hampaat, rautahampaat. Itseasiassa nuo rautahampaat ovat kiiltävät. Jos olet kaukana, voisit luulla niiden olevan kuparia, kuparihampaat, mutta kun HERRA toi minut niin lähelle, silloin ymmärsin, että nämä ovat rautahampaat. Ne ovat kiiltävät, joten tämä on valtavaa aikaa. Hyvin hyvin monimutkaista aikaa.

HERRA Puhuu jatkuvasti jo melkein kuukauden ajan taukoamatta yhdestä asiasta, ajan lopusta, kun MESSIAS tulee ottamaan morsiamen ja kuinka Israel ennallistetaan. Hän sanoo, että ennen kuin tämä tapahtuu, Hän Puhuu pienen sarven tulosta, antikristuksen tulosta. Aika on ohi. Eilen me näimme, että totisesti antikristus, pieni sarvi kasvaa ja menee koko matkan Taivaaseen. Luen Daniel 7. Voimme aloittaa jakeesta 4.

”Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän [toinen versio sanoo ihmisen mieli].

Daniel 7:5: ”Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

Olen nähnyt sen, kun hänelle tarjoillaan tuota lihaa. HERRA näytti sen, kun Hän kirjaimellisesti tarjoili hänelle paljon lihaa. Sitten jakeessa 6, Hän sanoo: "Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen (toinen) peto pantterin kaltainen" Tässä Hän Sanoo, toinen. "pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta."

Jae 7: "Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä." Uudestaan, sitten Hän Sanoo: "ja suu, joka herjaten puhui" Hän Sanoo: "Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka (suuresti) herjaten (ja pilkaten) puhui.

HERRA on siis Puhunut kanssani todella valtavalla tavalla tästä samasta keskustelusta, alkaen monia vuosia takaperin, ja sitten oli väliaika, ja nyt kun aika on lähellä, alkaen toukokuussa, 29. toukokuuta, halki tähän saakka, saarnaan tätä teille. Arkkienkeli on tullut luokseni. Hän on näyttänyt minulle oinaan ja urospuolisen vuohipukin, sitten nyt Hän näyttää minulle neljä petoa. Hän on näyttänyt minulle neljä petoa jälleen tänään, mutta tällä kertaa Hän keskittyy neljänteen petoon ja sen rautahampaisiin ja pieneen sarveen.

Joten MESSIAS on tulossa teitä varten, seurakunta. HERRA Sanoo, että tämä kauhistuttava mies on tulossa, tämä peljättävä mies, antikristus, on tulossa, ja hän on tulossa tuhoamaan HERRAN huoneen. Olen jo antanut Sanoman, kun Hän Sanoi: "Tulossa tuhoamaan HERRAN huoneen". HERRA on toistanut sen pienen sarven kanssa tänään. Joten siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Vastaanottakaa JEESUS ja olkaa uudestisyntyneitä. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Aika on päättymässä.

Seurakunta valmistautukoon, jotta se ei näkisi kaikkea tätä. Tämä on niin peljättävää, mitä näin tänään. Hän ahmi rautahampaillaan. Ne olivat kiiltävät hampaat. Hän tallasi maahan uhrinsa, jäännöksen, ne jälkeen jääneet, jalkojensa alle. Joten mikään ei säily häneltä. KIRKKAUDEN KUNINGAS on tulossa pyhää seurakuntaa varten. Te, jotka ette pääse sisälle ylöstempaukseen, se tulee olemaan sietämätöntä. Se tulee olemaan kirjaimellisesti sietämätöntä, sillä näitte eilen, että Hän tulee ottamaan pois Tulen HERRAN huoneesta. Hän tulee myös ottamaan pois leivän. Leipä on JEESUS KRISTUS.

Jos luulitte tuossa eilisessä Sanomassa, että hän vitsailee. Jos luulitte, että Hän vitsailee, kun sanoin, että hän tulee ottamaan pois, Hän on kasvanut Taivaaseen saakka ja hän tulee ottamaan pois MESSIAAN, silloin odottakaa ja nähkää. Hän itseasiassa onnistuu ja poistaa JUMALAN seurakunnasta. Koko maailma palvoo häntä. Hän ottaa pois JUMALAN ylistyksen, kunnes koko maailma alkaa sanomaan, "kuka on pedon kaltainen, kuka voi sotia häntä vastaan?" Hän ottaa JUMALAN ylistyksen ja asettaa sen itselleen. Hän ottaa pois JUMALAN ja KRISTUKSEN seurakunnasta. Raamattu sanoo, että koko maailma, koko maapallo palvoo häntä. Tämä ei ole siis mikään vitsi. Tämä ei ole lastenleikkiä. Tämä ei ole peliä.

MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja olkaa pyhät. Tämä on Hänen Äänensä, joka on lähetetty huutamaan tälle sukupolvelle maan erämaassa, huutaen: Tehkää parannus ja valmistakaa HERRALLE tie! Tämä on hän, jonka Raamattu lupasi, että Hän tulee lähettämään Malakian kirjan Väkevän Väkevän Profeetan, hänet, joka tulee ja valmistaa kaikki ihmiset, ennalleen asettaa kaikki ihmiset ennen kuin HERRAN päivä, se suuri ja peljättävä saapuu. Hänen Äänensä, joka huutaa erämaassa tälle sukupolvelle: Tehkää parannus ja olkaa pyhät! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Kiitos. He, joilla on korvat. Kiitos. Kiitos todella. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 25.6.2020 / www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)