16.10.2019 HERRAN PROFETIA KRISTUKSEN SEURAKUNNALLE MAAILMANLAAJUISESTI, KUINKA HERRA ITSE PAIMENTAA NYT KRISTUKSEN SEURAKUNTAA  

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM on Puhunut Hänen Kahden Valtavan Profeettansa kanssa välittömästi tämän valtavan historiallisen mega Keskuspuiston Herätyskonferenssin jälkeen. HERRA on Puhunut Hänen Kahden Palvelijansa kanssa. Tässä keskustelussa HERRA jälleen näytti minulle, kuinka hirvittävä peljättävin Hänen Kirkkautensa Pilari tuli aina Taivaasta saakka ja laskeutui päälleni ja asettui pääni päälle ja käveli niiden Kahden Profeetan kanssa, koska pystyn näkemään myös sen toisen Profeetan. Hän liikkuu väkijoukon yläpuolella. Hän on väkijoukon yläpuolella, koska hän on hengellisessä ruumiissa. Hän on iankaikkisessa ruumiissa. Hän on kirkkaassa ruumiissa kävellen ihmisten yläpuolella, heidän, jotka eivät pysty näkemään häntä.

Kun HERRA esitteli tuon vierailun, kuinka Hän käveli Kahden Profeettansa kanssa sinne mega superloisteliaaseen historialliseen Konferenssiin, Globaaliin Konferenssiin, joka tapahtui Keskuspuistossa kolme päivää sitten. Silloin HERRAN Ääni Puhui. Hän puhui nyt ääneen ja sanoi: ”KATSO, HERRA ITSE PAIMENTAA NYT KRISTUKSEN SEURAKUNTAA. KATSO, HERRA ITSE PAIMENTAA NYT KRISTUKSEN SEURAKUNTAA”. Hyvin hyvin valtavaa aikaa, historiallista aikaa, siunatut ihmiset. Hyvin shokeeraavaa aikaa, johon olemme juosseet. Luen Psalmit 23:1. Hän sanoo:

”Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.”

Sitten luen Jesaja 40:11, Hän sanoo:

”Niinkuin paimen hän kaitsee laumaansa, kokoaa karitsat käsivarrellensa ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.”

Hän sanoo tässä hyvin selvästi 1. Mooseksen kirja 48:15:

”Ja hän siunasi Joosefin sanoen: "Jumala, jonka kasvojen edessä minun isäni Aabraham ja Iisak ovat vaeltaneet, Jumala, joka on minua kainnut syntymästäni hamaan tähän päivään asti.”

JUMALA, joka on ollut Paimeneni koko elämäni tähän päivään saakka, viitaten JEHOVA JAHVEEN. Sitten Hoosean kirjan luvussa 4:16, Hän Sanoo:

"Sillä niinkuin niskuri lehmä on Israel niskoitellut; nyt on Herra kaitseva heitä niinkuin karitsaa laajalla laitumella."

Miikan kirjan luvussa 7:14, Hän Sanoo:

"Kaitse kansaasi sauvallasi, perintölaumaasi, joka erillänsä asuu metsässä, keskellä Karmelia. Käykööt he laitumella Baasanissa ja Gileadissa niinkuin ikiaikoina ennen."

Ja Hän jatkaa sanoen:

"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu."

Psalmin kirjan luvuissa 2 ja 3, Hän Sanoo:

"Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden."

 

Hän on minun Paimeneni. Joten uudestaan, sen Konferenssin vakavuus ja painoarvo JUMALAN Valtakunnassa, JUMALAN Valtaistuimen edessä, joka päättyi juuri Nairobin Keskuspuistossa, on alleviivattu. Ilmestys siitä, kuinka JUMALAN Kirkkaus, joka asettuu ainoastaan Armoistuimelle, asettui päälaelleni, ja käveli, JUMALA tallennettuna livenä videolle. JUMALA tallennettuna videolle livenä, ja kävellen kanssani. Ja se toinen Profeetta, se toinen Profeetta kävelee väkijoukon yläpuolella. He eivät pysty näkemään häntä. HERRAN Enkelit. Ja sitten nyt HERRA Sanoo, että se on Hän itse, joka paimentaa nyt KRISTUKSEN seurakuntaa kohti Taivaan loisteliasta iankaikkista Valtakuntaa.

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Olkaa pyhät. Kääntykää pois seksuaalisynnistä. Lopettakaa se mustamaalaus ja JUMALASTA pahan puhuminen! Nyt te tiedätte, että jos te koskette näihin Kahteen Profeettaan, te itseasiassa koskette itseensä JEHOVA JAHVEEN. Minne te silloin voitte juosta? Missä te silloin voitte piileksiä? Mihin Taivaaseen te silloin tulette pääsemään? HERRA on tulossa. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 16.10.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)