13.7.2020 PROFETIA VAKAVASTA SODASTA ISRAELIN JA IRANIN VÄLILLÄ (2 OSA)

Siunatut ihmiset, heti kun Puhuin kanssanne, silloin HERRA vaivutti minut uneen jälleen, ja tuona hetkenä, kun nukahdin heti, kun olin päättänyt puhumisen kanssanne, silloin hyvin hyvin nopeasti HERRA vaivutti minut uneen jälleen ja nukahdin siinä tuolilla. Hän näytti minulle sodan, joka syttyy Israelin ja Iranin välillä, hyvin vakavan sodan. Näen paljon ohjuksia; ohjuksia ohjuksia ohjuksia edes takaisin, todella totisia ohjuksia, paljon ohjuksia, suurella tulen voimalla. Sitten HERRA Sanoi ääneen: "Ja Israel voitti sodan". 

Joten en tiedä, tuleeko tämä tapahtumaan Hezbollahin kautta, Hezbollahin, joka on iranilainen sijaissotijataho, vai tuleeko se olemaan suora isku Iranin ja Israelin välillä. Mutta heti, kun Puhuin kanssanne ensimmäisellä kerralla, kun soitin livenä radioon tänään, silloin HERRA teki minut todella väsyneeksi ja istuin tuolla istuimella ja nukahdin heti, ja Hän näytti minulle suuren sodan, joka syttyi, paljon ohjuksia edes takaisin Israelista joko Libanoniin, jossa kaksi iranilaista Hezbollahia on, tai suoraan Iraniin. 

Vakava sota, paljon ohjuksia mennen edes takaisin, vakavia ohjuksia, paljon niitä. Vakava sota. Sitten HERRA Sanoi ääneen: "Ja Israel voitti sodan." Israel voitti sodan. Tulee siis olemaan sota, joka tulee tapahtumaan, ja Israel tulee voittamaan tuon sodan. Kiitos. MESSIAS on tulossa. 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 13.7.2020 / www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)