13.7.2020 PROFETIA TIEDUSTELULENTOKONEEN ISKUSTA & SODASTA TULOSSA ISRAELIN JA IRANIN VÄLILLÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, viimeisten 48 tunnin sisällä HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Näiden viimeisten 48 tunnin aikana, kun HERRA Puhui kanssani, HERRA on Puhunut todella todella tärkeän Sanoman. Numero 1) olen nähnyt ne kaksi petoa Ilmestyskirjan luvusta 13. Uudestaan, olen nähnyt kaksi petoa Ilmestyskirjan luvusta 13. Näin ne uudestaan. HERRA on esitellyt ne uudestaan ja näin niiden vaeltavan ympäriinsä, mennen ympäriinsä. Mutta he kävelevät yhdessä, yhdessä. 

Sitten sen jälkeen toisessa keskustelussa, joka HERRALLA on ollut kanssani, HERRA on näyttänyt minulle tiedustelulentokoneen. Näen tiedustelulentokoneen. Näen tiedustelulentokoneen, joka lentää. En tiedä, onko se tiedustelulentokone, joka tulee Iranista suunnaten kohti Israelia iskeäkseen Israeliin, vai onko se tulossa Israelista iskeäkseen Iraniin. Mutta näen tiedustelulentokoneen, joka on ylhäällä pilvissä taivaalla. 

Muistattehan, kuinka olin Mbeyassa Tansaniassa ja myös Dodomassa. Se on kauas takaperin jos muistan hyvin, sen tulisi olla vuonna 2005. 2005, kun HERRA Puhui kanssani sodasta, Iranin ydinsodasta ja niistä kahdesta ohjuksesta, jotka tulevat iskemään Iraniin. Olen aina sanonut Natans. Natans, ydinkeskus, joka on vuoren juurella autiomaassa. Ja nyt näitte hiljattain, kuinka siellä oli räjähdyksiä, tulia siellä, jotka kirjaimellisesti pysäyttivät koko paikan, ne sytyttivät liekkeihin yli 3/4 ydinlaitoksesta.  

Joten tiedän, että saattaa olla yrityksiä kostoiskuille Iranin taholta, kostohyökkäys, kun Iran iskee ja Israel iskee takaisin, tai Iran yrittää hyökätä Israeliin ja Israel iskee takaisin. Mutta tuo sota, tapahtuuko se ennen ylöstempausta vai ylöstempauksen jälkeen, sitä en tiedä. Kaikki mitä tiedän on, että tuo profetia on vielä vailla täyttymystä. Mutta nyt HERRA on näyttänyt minulle tänä päivänä tiedustelulentokoneen, tiedustelulentokoneen, joka lentää taivaalla ja tiedustelulentokoneen, joka tulee hyökkäämään. 

MESSIAS on tulossa. Kaikki tehkööt parannuksen globaalisti ja olkoot pyhät. Hän ei ole tulossa neuvottelemaan kanssani, jos sinun tulee tehdä parannus, jos haluat tehdä parannuksen. Hän on yksinkertaisesti tulossa hakemaan morsiamen ja sulkemaan oven. Tiedän, että juuri nyt esittelemme paljon Vierailuja, joita HERRA on tehnyt täällä. Hän on sulkenut kansakunnat, jotta he saisivat kiinnittää huomion siihen, mitä Hän on tehnyt. 

Meillä on tuhansia rampoja, jotka ovat alkaneet kävellä. Muistattehan joitakin Parantumiskokouksia radiossa; yhdessä ainoassa Kokouksessa joskus 284 rampaa, 210, 234 rampaa, niistä tulee yhteensä tuhansia. Joten tulemme järjestämään ja esittelemään heidät, sillä tämä on suuri suuri JUMALAN Vierailu maailmassa. Myös sokeat. Joka-ikisessa Parantumiskokouksessa radiossa kuulitte, kuinka 89 sokeaa parantui tänään, toisena päivänä 103, ja niin edelleen. Niistä tulee yhteensä tuhansia. Joten pystymme laittamaan ne yhteen, jäljittämään jokaisen niistä ja esittelemään. Sillä HERRA on sulkenut maailman, jotta he saisivat nähdä, mitä Hän on tekemässä ja ymmärtää, että MESSIAS on tulossa, aika on lopussa.

Mutta näen tiedustelulentokoneen ja tuo tiedustelulentokone tulee hyökkäämään ja kaikista todennäköisimmin tulee olemaan sota. Tulee olemaan sota, joka tulee syttymään Lähi-idässä. Hyvin lyhyessä ajassa, tulee olemaan sota, joka tulee syttymään. Tiedän, että profetia, jonka annoin Tansaniasta käsin, se sanoo, että kaksi ohjusta Israelista iskee tuohon laitokseen, iskee Iranin ydinlaitokseen. Mutta uudestaan, emme voi koskaan tietää, odotetaan ja katsotaan, kuinka tämä kehittyy. Valmistaudutaan, MESSIAS on tulossa. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 13.7.2020 / www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)